الهه محمدی و نیلوفر حامدی، خبرنگارانی که پس از ارائه گزارش درباره وضعیت مهسا امینی بازداشت شدند، پس از ۱۶ ماه، هر کدام با قرار وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شدند.
رای پرونده هر دو خبرنگار را قاضی ابوالقاسم صلواتی، رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران در سیام مهرماه ۱۴۰۲ صادر کرد.
الهه محمدی، خبرنگار روزنامه شرق و نیلوفر حمدی خبرنگار روزنامه هممیهن هستند.
براساس رای صادره، الهه محمدی به اتهام همکاری با آمریکا، به ۶ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور ۵ سال حبس و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.
نیلوفر حامدی نیز به اتهام همکاری با آمریکا به ۷ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور، به ۵ سال حبس و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به یک سال حبس محکوم شد.
به عنوان مجازات تکمیلی نیز به مدت ۲ سال از عضویت در احزاب، گروهها، دستهجات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانهها و مطبوعات محروم شدند.
این دو خبرنگار هماکنون ممنونالخروج هستند و با قرار وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی، تا زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر از زندان آزاد شدهاند.