تکذیب خبر توسط روابط عمومی اداره آموزش و پرورش ورامین:
روابط عمومی اداره آموزش و پرورش ورامین اعلام کرده است که خبر اخراج از دبستان و بستری شدن، محمدطاها غفوری کودک هشت ساله ورامینی صحت ندارد.
در این اطلاعیه آمده است: «این دانشآموز به دلیل تکرار پایه و ضعف تحصیلی، در طول سال مورد توجه ویژهتری قرار گرفته تا ضعف آموزشی جبران شود، بر همین اساس، اهتمام خاص مدرسه بر اساس آییننامه اجرایی و وظایف انسانی، همراه نمودن اولیا جهت تحت پوشش قرار دادن دانشآموز بوده اما متاسفانه بعد از آخرین حضور اولیای دانشآموز، روز بعد از آن، وی را به مدرسه نفرستادند.»
————————————————————————————————————————————–
خبر اولیه پیش از تکذیب آموزش و پرورش:
یک دانش آموز کلاس اول در ورامین بعد از اخراج از دبستان دچار تشنجهای مکرر شد و بیش از یک ماه است که در بخش راقبتهای ویژه بستری شده است
مادر محمدطاها غفوری در گفتگو با رکنا، یکی از خبرگزاریهای داخلی ایران گفت که یک روز صبح فرزندش را به دبستان «شهید مطهری» برد اما مدیر دبستان به او گفت که فرزندش را از دبستان اخراج کرده است و دیگر این کودک هشت ساله را به دبستان نیاورد.
او ادامه داد: «من از مدیر مدرسه خواهش کردم که اجازه دهد تا فرزندم به کلاسش بازگردد و از روش دیگری برای گوشزد کردن این مورد استفاده کنند؛ ولی مدیر به من گفت که حتی درس محمدطاها نیز خوب نیست و معلمش هم از او راضی نیست برای همین فعلا نمیتواند در مدرسه درس بخواند. من این ماجرا که درس او خوب نیست را از معلم محمدطاها پیگیری کردم. او به من گفت: در آن روز، چند تا از دانش آموزان شروع به کتککاری با محمدطاها میکنند که برای دفاع از خودش با آنها گلاویز شده است. همچنین معلم به این موضوع اشاره کرد که درس فرزندم رو به پیشرفت است و مشکلی از این بابت وجود ندارد. من پیش مدیر مدرسه بازگشتم و تاکید کردم که درس بچهام خوب شده است و اگر این روند دوری از مدرسه ادامهدار باشد، ممکن است درسش افت کند. در آن حال، پسرم در حال گریه کردن بود و من نیز در حال التماس. در نهایت مدیر مدرسه پذیرفت که بچهام به کلاس بازگردد؛ ولی معاون مدرسه آقای (ش) قبول نکرد!»
به گفته مادر این کودک هشت ساله «آن روز بچه را به خانه بردم؛ ولی روز بعد مجددا به مدرسه رفتیم و به آقای معاون (ش) گفتم که بچهام حال خوشی ندارد و خیلی ناراحت است و از او مجددا خواهش کردم که اجازه بدهد فرزندم به کلاس درس بازگردد. او در نهایت به من گفت که پدر محمدطاها باید تعهدنامهای را امضا کند که دیگر با کسی دعوا نمیکند. درخواستی که غیرقابل پیشبینی بود و موجب شد ما تعجب کنیم. پسر من گریه میکرد و حالش بد شد و روی زمین افتاد. او را به مطب یک دکتر در نزدیکی خانه بردیم. با مقداری دارو به خانه بازگشتیم. بعد از دو روز مجددا محمدطاها را به مدرسه بردم و حالش را به کادر مدرسه نشان دادم که قانع شوند فرزندم به مدرسه بازگردد، ولی باز هم فایدهای نداشت. حتی نسخه پزشکی پسرم را نشان دادم ولی باز هم گفتند قبول نمیکنند.»
براساس قوانین آموزش و پرورش در ایران، مسئولین مدارس میتوانند به صورت موقت دانشآموز را به مدت حداکثر سه روز از مدرسه اخراج کنند یا با موافقت اداره آموزش و پرورش دستور انتقال دانشآموز به مدرسه دیگری را بدهند، در چنین وضعیتی مدرسه دیگر موظف است که دانشآموز را ثبتنام کند، ولی هیچ مسئولی در آموزش و پرورش حق اخراج و محرومیت از تحصیل دانشآموز را ندارد.
بر اساس صحبتهای مادر محمدطاها، این کودک چند روز متوالی به دلیل پافشاری مسئولین مدرسه از تحصیل محروم شده است.
وی گفت که حال فرزندش بعد از پافشاری معاون دبستان برای اخراج وی، روز بروز بدتر میشد و در نهایت یک شب در هنگام خواب تشنج کرد و از سی و هشت روز پیش تاکنون در بخش آیسییو بیمارستان امام حسین بستری است.
به گفته مادر این دانشآموز هیچکدام از مسئولین این دبستان در این مدت جویای حال فرزندش نشده است و دو روز پیش، مدیر دبستان در تماس با وی گفت که آموزش و پرورش هزینههای بیمارستان محمدطاها را پرداخت میکند.