Search
Asset 2

تروریست‌های حماس و حزب الله در خاک آمریکا هستند و منتظر چراغ سبز ایران برای حمله

صدها عامل تروریستی حماس، حزب الله و گروه‏های مشابهِ تحت حمایت مالی و هدایت ایران در ایالات متحده هستند
مارک گرین، نماینده جمهوری خواه (Anna Moneymaker/Getty Images)

«مقامات وزارت امنیت داخلی ایالات متحده باید فرض کنند که صدها عامل تروریستی حماس، حزب الله و گروه‏های مشابهِ تحت حمایت مالی و هدایت ایران در ایالات متحده هستند و می‏توانند به محض اینکه ایران به آنها چراغ سبز نشان دهد، حملات مرگباری را در سراسر این کشور انجام دهند.» 

این گفته‏ شاهدانی که در جلسه استماع کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان در ۲۵ اکتبر شهادت دادند. 

مارک گرین، نماینده جمهوری خواه و رئیس کمیته، از سفیر سابق ناتان سیلز پرسید: چه تضمینی هست که حماس و سایر تروریست‏های مورد حمایت ایران در بین بیش از ۱.۷ میلیون مهاجر غیرقانونی «گوتا‏ویز (فرار)» نیستند که از سال ۲۰۲۱ از مرز جنوبی آمریکا وارد شده‌اند؟ 

در ادبیات قانون مهاجرت آمریکا، گوتاوِیز اصطلاحی است که در مورد افرادی به کار می‌رود که به‌طور غیرقانونی وارد ایالات متحده شده و توسط مأموران گمرک یا گشت مرزی دستگیر نشده است. 

آقای سیلز در پاسخ گفت: «فکر نمی‏کنم هیچ تضمینی داشته باشیم. فکر می‌کنم ما باید فرض را روی بدترین شرایط بگذاریم. می‏دانیم که تروریست‏های مرتبط با ایران در ایالات متحده حضور دارند.» 

او خاطرنشان کرد که قبل از حمله تروریستی حماس در ۷ اکتبر از غزه به اسرائیل، اف‏بی‏آی، ۱۲۸ عامل حزب الله را طی سال‏های گذشته دستگیر کرده است.» گفته می‏شود که حزب‌الله، مانند حماس، توسط جمهوری اسلامی تأمین مالی، تجهیز و هدایت می‌شود. 

او گفت: «نمی‏توان تصور کرد که در میان آن جمعیت میلیون‌ها نفری فراری (گوتاویز) همه کاملا پاک هستند.» 

آقای سیلز سفیر کل و هماهنگ‏کننده مبارزه با تروریسم و همچنین معاون وزیر امور خارجه در امور امنیت غیرنظامی، دموکراسی و حقوق بشر در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ بود. او همچنین در دولت ترامپ به عنوان فرستاده ویژه رئیس جمهور در ائتلاف جهانی برای شکست داعش خدمت کرده بود. 

آقای سیلز در شهادت آماده‌شده خود به هیئت مجلس نمایندگان گفت که ایران «به طور فعال در حال برنامه‌ریزی برای ترور تعدادی از مقامات ارشد سابق ایالات متحده در اینجا، در خاک آمریکا است. سال گذشته، وزارت دادگستری اتهاماتی را علیه یکی از اعضای سپاه [سپاه پاسداران انقلاب اسلامی] مطرح کرد زیرا باور داشت که این عضو سپاه پاسداران، رهبری نقشه قتل جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی را به عهده داشت. گزارش شده که قاتل بالقوه همچنین مایک پمپئو وزیر امور خارجه سابق را نیز هدف قرار داده بود. این مقامات سابق و سایر افراد مشابه آنان آنها اکنون تحت حفاظت ۲۴ساعته دولت زندگی می‌کنند زیرا جانشان از سوی ایران تهدید می‌شود.» 

شاهدان دیگر نیز با مطالب مشابهی به کمیته هشدار دادند. 

توماس واریک، عضو ارشد شورای آتلانتیک، گفت: «رژیم ایران مسئول توطئه‌هایی برای کشتن یا ربودن شهروندان آمریکایی منتقد رژیم و نیز مقامات سابق آمریکایی است. دلایل بسیاری وجود دارد که چنین توطئه‌هایی وجود دارد. خنثی کردن این توطئه‌ها مستلزم هوشیاری مداوم اف‌بی‌آی است که خنثی کردن چنین توطئه‌هایی نقش‌آفرینی می‌کند. سایر بخش‌های سازمان‌های اطلاعاتی و مجری قانون ایالات متحده نیز نقش حیاتی دارند.» 

آقای واریک از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۹ معاون دستیار وزیر سیاست ضد تروریسم در وزارت امنیت داخلی بود. 

به طور مشابه، رابرت گرین‌وی، مدیر مرکز دفاع ملی بنیاد هریتیج، به کمیته گفت که در دو سال گذشته، در مرز بین دو کشور آمریکا و مکزیک، حدود ۷۳هزار مهاجر غیرقانونی که نگرانی شدیدی از طرف آنها وجود داشته مشاهده شده‌اند.  

آقای گرین‌وی در پاسخ به سوال آقای گرین که آیا با هشدار آقای سیلز در مورد وجود تهدید امنیت ملی از سوی مرز باز آمریکا و مکزیک موافق است، گفت: «شکی نیست آقای رئیس. همچنین باید توجه داشته باشم که جانشینان آنها و خود ایران درگیر فعالیت‌های مجرمانه هستند، بنابراین تعجب آور نیست که آنها با دیگر شبکه‌های جنایی کار مشترک انجام دهند.» 

اشاره آقای گرین‌وی به گروه‌های تروریستی حامی ایران بود که با کارتل‌های مواد مخدر مکزیکی و سندیکاهای جنایتکار اروپای شرقی شریک بودند. 

مسیح علینژاد، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ایرانی که مجبور به ترک زادگاه خود شد، چهارمین شاهد جلسه بود. او اکنون یک شهروند ایالات متحده است و در بروکلین، نیویورک زندگی می‌کند. 

خانم علینژاد شهادت داد: «من یک شهروند آمریکایی، در خانه خود احساس امنیت نمی‏کنم. خانواده‌ام احساس امنیت نمی‏کنند. از سال ۲۰۲۱، بیش از ده‏ بار تحت نظارت اف‏بی‏آی مجبور به نقل مکان شده‌ام. دو سال پیش، مأموران اطلاعاتی ایران نقشه‌ ربودن و بردنم از بروکلین با یک قایق تندرو به یک کشتی باری به مقصد ونزوئلا و سپس به ایران را داشتند.» 

«پشت سر هم جابجا شدن، بدون اطلاع از ماهیت دقیق خطر، سختی‏های زیادی را برای من، همسرم و فرزندان ناتنی‏ام داشته است. همه مجبور بودیم در حالی که دائما در حال اسباب‌کشی هستیم، تظاهر کنیم زندگی‏مان عادی است.» 

«بار دیگر در ژوئیه پارسال زمانی که مردی مسلح به ای.‌کی-۴۷ به خانه من در بروکلین آمد تا مرا به دستور مستقیم جمهوری اسلامی بکشد، دوباره وضعیتم همان‏طور شد. قاتل، یکی از اعضای یک باند تبهکار اروپای شرقی، روزها مرا تعقیب می‏کرد، بیرون از خانه منتظر بود و فعالیت‏های من و خانواده، همسایگان و دوستانم را زیر نظر داشت.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی