Search
Asset 2

نتانیاهو: کار حماس تمام است و اکنون باید تسلیم شود

نتانیاهو: کار حماس تمام است و اکنون باید تسلیم شود
نخست وزیر بنیامین نتانیاهو در مراسم تشییع جنازه گروهبان اول گال مایر آیزنکوت در گورستان هرتزلیا در ۸ دسامبر ۲۰۲۳در هرتزلیا، اسرائیل شرکت می‌کند. (Alexi J. Rosenfeld/Getty Images)

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز یکشنبه گفت که اعضای حماس باید تسلیم شوند و گفت که این «آغاز پایان» برای این سازمان تروریستی است.

نتانیاهو در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: «در روزهای اخیر ده‌ها تروریست حماس تسلیم نیروهای ما شده‌اند. آنها سلاح‌های خود را زمین می‌گذارند و خود را به مبارزان قهرمان ما تحویل می‌دهند.»

وی ادامه داد: «زمان بیشتری طول می‌کشد، جنگ در جریان است، اما این آغاز پایان حماس است…. من به تروریست‌های حماس می‌گویم: تمام شده است. برای یحیی سنوار [رهبر حماس] نمیرید. اکنون تسلیم شوید.»

ساکنان غزه به رویترز گفتند که اظهارات روز یکشنبه نتانیاهو پس از رسیدن تانک‌های نیروهای دفاعی اسرائیل به منطقه کلیدی خان یونس غزه بیان شده است. ساکنان گفتند که تانک‌ها پس از نبرد شدید در طول شب که پیشروی اسرائیل از شرق را کند کرده بود، از طریق وسط خان یونس به جاده اصلی شمال به جنوب رسیدند. هواپیماهای جنگی در حال بمباران منطقه غرب بودند.

پس از آن که تروریست‌های حماس در ۷ اکتبر به شهرهای اسرائیل حمله کردند، خانواده‌ها را در خانه‌هایشان تیرباران کردند، ۱۲۰۰ نفر را کشتند و ۲۴۰ گروگان را گرفتند، اسرائیل متعهد شد که حماس را که از سال ۲۰۰۷ بر غزه حکومت می‌کند، نابود کند.

مقامات بهداشتی مورد حمایت غزه ادعا کرده‌اند که ۱۸۰۰۰ نفر از زمان حمله اسرائیل به غزه جان خود را از دست داده‌اند، اگرچه این آمار توسط اپک تایمز قابل تأیید نیست.

رای شورای امنیت

در ۸ دسامبر، ایالات متحده اقدام به جلوگیری از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل کرد که خواستار آتش‌بس فوری در غزه بود، که هم ایالات متحده و هم اسرائیل با آن مخالفت کردند. فرانسه و ژاپن که از اعضای شورای امنیت هستند، از طرح آتش‌بس حمایت کردند.

رابرت وود، معاون سفیر ایالات متحده، این قطعنامه را «نامتوازن» توصیف کرد و از شورای امنیت به‌خاطر قصور در محکوم کردن حمله تروریستی ۷ اکتبر حماس انتقاد کرد. این مقام همچنین گفت که توقف اقدام نظامی اسرائیل به حماس اجازه می‌دهد تا بر غزه حکومت کند و حملات بیشتری انجام دهد.

به گزارش آسوشیتدپرس،  وود قبل از رای‌گیری گفت: «حماس هیچ تمایلی برای دیدن صلح پایدار، دیدن راه حل دو کشوری ندارد. به همین دلیل، در حالی که ایالات متحده قویاً از صلحی پایدار حمایت می‌کند که در آن هم اسرائیلی‌ها و هم فلسطینی‌ها بتوانند در صلح و امنیت زندگی کنند، ما از درخواست برای آتش‌بس فوری حمایت نمی‌کنیم.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی