Search
Asset 2

بزرگراه‌هایی که با تراکتور مسدود شده‌اند؛ وعده‌‏های جدید نخست‌‏وزیر فرانسه

کشاورزان در آلمان در اعتراض به وضعیت درآمد و مالیات دست به اعتراض زده‌اند.
تراکتورها در برلین، در حالی که آنها علیه مالیات و کاهش درآمد اعتراض می‌کنند، خیابان‌ها را در ۱۵ ژانویه ۲۰۲۴ مسدود کردند. (John Macdougall/AFP via Getty Images)

اعتراضات کشاورزان در سراسر اروپا در حال افزایش است؛ از فرانسه و ایتالیا و آلمان تا هلند و بلژیک و رومانی.

کشاورزان به سیاست‌های زیست‌محیطی‌ اتحادیه اروپا و افزایش هزینه‌ها اعتراض دارند و خواستار دستمزد بهتر، محدودیت‌های کمتر و هزینه‌های پایین‌تر هستند.

کشاورزان معترض در فرانسه، بلژیک و ایتالیا برخی از جاده‌ها و بزرگراه‌ها را با تراکتور مسدود کرده‌اند.

در فرانسه، حضور کشاورزانی که در بزرگراه‌های پر از یونجه در اطراف پاریس اردو زده‌اند، بزرگ‌‏ترین چالش را برای نخست‌وزیر جدید این کشور، گابریل آتال ایجاد کرده است. او در سخنرانی سه‌شنبه خود در مجلس گفت که به‌دنبال رفع نگرانی کشاورزان است.

آتال به کشاورزان خشمگین وعده کمک داد. از کمک‌های نقدی اضطراری گرفته تا کنترل مواد غذایی وارداتی.

آتال گفت: «باید به کشاورزانی که کار می‌کنند و نگران آینده و معیشت خود هستند، گوش دهیم … هدف روشن است: تضمین رقابت منصفانه، به‌ویژه به‌گونه‌ای که مقررات اعمال‌شده برای کشاورزان [فرانسوی] برای محصولات خارجی نیز رعایت شود.» حمایت از واردات ارزان یکی از خواسته‌های اصلی معترضان است.

کشاورزان فرانسوی ادعا می‌کنند که گرانی کود، انرژی و سایر نهاده‌ها برای کشت محصولات زراعی و تغذیه دام باعث کاهش درآمد آنها شده است. آنها همچنین استدلال می‌کنند که صنعت کشاورزی فرانسه که از دولت یارانه می‌گیرد بیش‌ازحد اسیر قوانین و مقررات است و به‌علت واردات مواد غذایی از کشورهایی که تولیدکنندگانشان با هزینه‌های کمتر و محدودیت‌های کمتری روبرو هستند آسیب دیده است.

در کشور بلژیک، هیئتی از انجمن کشاورزان جوان بلژیک برای سومین روز متوالی بزرگراه اصلی بین پاریس و بروکسل را در خارج از پایتخت بلژیک مسدود کرده‌اند. آنها نیز مانند سایر کشاورزان معترض در سراسر اتحادیه اروپا، خواستار بوروکراسی کمتر و درآمد بیشتر هستند.

کشاورزان بلژیکی اعلام کردند که قصد دارند رفت‌وآمد در طول هفته جاری را مختل کنند و به این شکل پیامشان را به جلسه ویژه شورای اروپا که قرار است روز پنجشنبه برگزار شود، اعلام کنند.

کشاورزان در اسپانیا نیز در حال تظاهرات هستند. در ایتالیا، روز سه‌شنبه کشاورزان معترض به افزایش هزینه‌ها و مالیات و کاهش درآمد، برای سومین روز با تراکتورهای خود در خروجی بزرگراهی در نزدیکی رم تجمع کردند.

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز پنجشنبه در بروکسل با رئیس کمیسیون اروپا برای بررسی این بحران دیدار خواهد کرد.

با این حال، آقای مکرون به طور کلی از سیاست کشاورزی اتحادیه اروپا به عنوان تنها راه برای زنده نگه داشتن کشاورزی اروپا دفاع کرده است.

او روز سه شنبه در جریان سفر به سوئد گفت که «بدون یک سیاست کشاورزی مشترک در اتحادیه اروپا، کشاورزان ما درآمدی نخواهند داشت … بسیاری از آنها نمی‌‏توانند دوام بیاورند.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی