Search
Asset 2

شهرداری تهران «حجاب‌بان» استخدام کرده است 

استخدام حجاب‌بان در شهرداری تهران
(Public Domain)

شهرداری تهران ۴۰۰ نفر را با عنوان «حجاب‌بان» و با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون تومان استخدام کرده است که در قالب یگان حفاظت شهرداری در مترو مستقر شوند تا به زنان و دختران تذکر حجاب بدهند. 

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، این نیروها که توسط شرکت «حامیان شهر شهرداری تهران» استخدام شده‌اند، وظیفه تذکر، ممانعت از ورود به واگن‌های مترو و تحویل کسانی که حجاب اجباری را رعایت نمی‌کنند به پلیس را برعهده خواهند داشت. 

این نیروها که توسط یگان حفاظت شهرداری تهران گزینش شده و کلاس‌های آموزشی مربوط به این کار را نیز گذرانده‌اند، به زودی در ایستگاه‌های مترو وارد عمل خواهند شد. 

استخدام نیروهای سازمان‌یافته امر به معروف و نهی از منکر در متروی تهران در حالی با بودجه ماهانه ۵ میلیارد تومانی انجام شده که شهروندان پایتخت، مدت‌ها است از سوءمدیریت شهری در تهران گلایه می‌کنند 

در آخرین نمونه از این سو مدیریت قطع انگشتان یک کودک ۹ساله در پی خرابی یک پله‌برقی در تهران، در روز گذشته بود. این حادثه در حالی خبرساز شد که «علیرضا زاکانی» ماه گذشته در تکذیب وضعیت وخیم پله‌های برقی در پایتخت به یک خبرنگار پیشنهاد برگزاری «تور پله‌برقی» داده بود. 

شهرداری تهران اما در پاسخی که به این واکنش‌ها منتشر کرد، با تأکید بر اینکه «کودک ۹ساله حادثه‌دیده از اتباع [خارجی]» است گفت: «حادثه پله‌برقی به وجود آمده در پل‌عابر مکانیزه تختی، بر اثر بی‌احتیاطی کودک و والدین آن به دلیل نشستن کودک بر روی پله‌برقی و بی‌توجهی به علائم هشدار دهنده بوده است.» 

این در حالی است که علی آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران، به دلیل تکرار سوانح در پله‌برقی‌های مترو و پل‌های عابر تهران، پیشنهاد «جمع‌آوری تمام پله‌های برقی پایتخت» را مطرح کرده است. 

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت: «پیشنهاد دادم که در قالب دو فوریت نسبت به جمع‌کردن کل پله برقی‌ها اقدام کنیم که این مصیبت از سر مردم باز شود.» 

شهرداری تحت مدیریت علیرضا زاکانی چندی پیش هم طرح دیگری برای مقابله با زنان و دختران مخالف حجاب اجباری اجرا کرده بود. 

او این اقدام را کار «ایجابی سنگین» خوانده و در اردیبهشت‌ماه گذشته گفته بود که یکان حفاظت تشکیل داده و در ۷۰ ایستگاه مترو مستقر کرده است تا از ورود افرادی که حجاب اجباری را رعایت نمی‌کنند جلوگیری شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی