Search
Asset 2

برگزاری تجمع ایرانیان در سراسر دنیا در اعتراض به موج فزاینده اعدام‌ها 

اعتراض شماری از ایرانیان ساکن کشورهای مختلف جهان به اجرای بی‌شمار احکام اعدام در ایران
(Flickr)

شماری از ایرانیان ساکن کشورهای مختلف جهان امروز ۳۰ فروردین‌ماه، در اعتراض به اجرای بی‌شمار احکام اعدام در هفته‌های اخیر در شهرهای مختلف دنیا تجمعات اعتراضی برگزار کردند. 

تصاویر و گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ایرانی‌های مخالف جمهوری اسلامی در اعتراض به اعدام‌های اخیر در شهر اوکلند در نیوزیلند تجمع کردند. 

ایرانیان همچنین در شهرهای بریزبن، پرث، سیدنی و ملبورن در استرالیا در اعتراض به اقدامات جمهوری اسلامی در برخورد با معترضان بازداشتی و اجرای بی‌سابقه احکام اعدام به خیابان‌ها آمدند. 

همچنین امروز از ایرانیان ساکن کشورهای نوردیک (سوئد، نروژ، فنلاند دانمارک و ایسلند) با تجمع در شهر گوتنبرگ سوئد، از مقام‌های اروپایی خواستند که فشار بر جمهوری اسلامی را افزایش دهند. 

ایرانیان در آمستردام هلند و کپنهاگ دانمارک نیز با برگزاری تجمع‌های اعتراضی علیه جمهوری اسلامی شعار دادند. 

همچنین در تعدادی از شهرهای آلمان از جمله برلین و هامبورگ تجمعات مشابهی برگزار شد و ایرانیان با دست‌گرفتن پلاکاردهایی با تصاویر سه معترض اعدام شده در اصفهان، علیه اعدام‌ها و جمهوری اسلامی اعتراض کردند. 

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، اعتراضهایی در شهرهای مختلف کانادا و آمریکا از جمله تورنتو و لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی