Search
Asset 2

نشنال اینترست: ایران به دنبال خرید جنگنده‌های چینی پس از آسیب به سیستم پدافند است

نشنال اینترست در گزارشی اعلام کرد که جمهوری اسلامی، هیأتی نظامی را به پکن اعزام کرده تا برای خرید جنگنده‌های جی-۱۰ سی و دیگر تجهیزات دفاعی با مقام‌های چینی وارد مذاکره شود.
(از چپ به راست) راجنات سینگ، وزیر دفاع هند، عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع ایران، دورن کوسانوف، وزیر دفاع قزاقستان، دونگ جون، وزیر دفاع چین، روسلان موکامبتوف، وزیر دفاع قرقیزستان، خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، و آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه، در نشست وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در شهر چینگدائو، در استان شاندونگ در شرق چین، در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۲۵ گرد هم آمدند. (PEDRO PARDO/AFP via Getty Images)

نشنال اینترست گزارش داد که جمهوری اسلامی، هیأتی نظامی را به پکن اعزام کرده است تا برای خرید جنگنده‌های جی-۱۰ سی و دیگر تجهیزات دفاعی با مقام‌های چینی وارد مذاکره شود.

براساس این گزارش، تهران از دریافت جنگنده‌های سوخو-۳۵ روسیه ناامید شده و اکنون در پی جایگزینی جنگنده‌های چینی برای نوسازی ناوگان هوایی خود است.

این گزارش همچنین افزود که جمهوری اسلامی در پی آسیب گسترده به سامانه‌های دفاعی‌اش در جریان جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل چنین تصمیمی اتخاذ کرده است.

به گفته نشنال اینترست، در جریان عملیات هوایی ارتش آمریکا موسوم به «چکش نیمه‌شب»، حتی یک جنگنده ایرانی هم برای مقابله با ۱۲۹ جنگنده آمریکایی وارد عمل نشد.

بخشی از این ناکارآمدی ناشی از آسیب‌های پیشین به توان هوایی ایران در روزهای اولیه جنگ بود.

عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع جمهوری اسلامی، به منظور شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای،۴ تیر، وارد چین شد.

رسانه‌های داخلی گزارش داده‌اند که در این سفر، وزیر دفاع جمهوری اسلامی از چین، ۴۰ فروند جنگنده خریده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی