مقامات قضایی جمهوری اسلامی اعلام کردند که اموال ۵۱ نفر در استان یزد که از آنها بهعنوان «خائنان به کشور» و اعضای شبکه همکاران دشمن یاد شده، با دستور قضایی توقیف شده است.
به گزارش خبرگزاری میزان، این اقدام در چارچوب اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با «رژیم صهیونیستی» و با هدف حفظ حقوق عمومی و تأمین هزینه بازسازی اماکن آسیبدیده از جنگ انجام شده است.
بر اساس این گزارش، اموال توقیفشده شامل وجوه نقد بانکی، اموال قابل حمل و غیرقابل حمل، سهام شرکتها و همچنین برخی اموال وکالتی هستند.
مقامات قضایی جمهوری اسلامی در ادامه اعلام کردند پرونده این افراد همچنان در حال بررسی و رسیدگی است و تحقیقات درباره ابعاد فعالیتهای آنها ادامه دارد.
این گزارش همچنین افزود که از مجموع ۵۱ متهم، ۲۰ نفر در داخل ایران حضور دارند و ۳۱ نفر دیگر در خارج از کشور به سر میبرند.
جزئیات بیشتری درباره هویت متهمان، میزان داراییهای توقیفشده و نوع دقیق اتهامات آنها منتشر نشده است.
دستگاه قضایی جمهوری اسلامی پس از آغاز جنگ با اتهام «همکاری با دشمن» اموال شمار زیادی از هنرمندان، ورزشکاران و خبرنگاران را توقیف کرده است.
سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی پیشتر نیز از توقیف ۲۶۲ فقره ملک استانهای تهران، گیلان، البرز، مازندران و اصفهان، خبر داده بود.
















