Search
Asset 2

نیروی دریایی سپاه پاسداران: یک زیردریایی آمریکایی را توقیف کردیم

نیروی دریایی سپاه پاسداران مدعی شد که یک زیردریایی آمریکایی را در تنگه هرمز توقیف کرده است.
رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه جاسک و شرق تنگه هرمز.(Mojnews.com)

نیروی دریایی سپاه پاسداران مدعی شد که یک زیردریایی آمریکایی را در تنگه هرمز توقیف کرده است.

به گزارش رسانه‌های داخلی، این نهاد نظامی جمهوری اسلامی روز یک‌شنبه ۵ مهرماه در بیانیه‌ای نوشت: «نیروی دریایی سپاه طی یک اقدام هماهنگ و پیچیده با اشراف اطلاعاتی و جنگ الکترونیک، توانستند یک فروند زهپاد پیشرفته ارتش تروریستی آمریکا را که به‌منظور جاسوسی در تنگه هرمز فعالیت داشت، به دام بیندازند.»

بر اساس این بیانیه، این زیردریایی بدون سرنشین، از نوع رموس ۶۰۰ است که برای عملیات و جمع‌آوری اطلاعات در زیر آب بکار می‌رود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران همچنین گفته که قرار است اطلاعات و داده‌های ذخیره‌شده در این زیردریایی بررسی و بازیابی شود.

نیروی دریایی سپاه در ادامه با انتشار ویدئویی از این زیردریایی، مدعی شد که تنگه هرمز مسدود است و با هرگونه تردد از مسیرهایی که آن را غیرمجاز می‌داند، برخورد خواهد کرد.

سپاه پاسداران روز سه‌شنبه ۱۷ شهریور نیز از «غنیمت گرفتن» یک زیردریایی دیگر خبر داده بود که تیم هاوکینز، سخنگوی سنتکام آن را «دروغ محض» خواند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی