Search
Asset 2

وزیر دفاع اسرائیل: از آغاز جنگ بیش از ۱۵ هزار بمب در ایران استفاده شده است

وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور از آغاز جنگ تاکنون بیش از ۱۵ هزار بمب در ایران استفاده کرده است.
(t.me/StateofIsraelOfficial)

وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور از آغاز جنگ تاکنون بیش از ۱۵ هزار بمب در ایران استفاده کرده است؛ رقمی که به گفته او، چهار برابر میزان مهمات استفاده‌شده در جریان جنگ ۱۲ روزه بوده است.

یسرائیل کاتس روز چهارشنبه ۲۵ مارس (۵ فروردین) با اشاره به تداوم عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی اعلام کرد که تل‌آویو در حال گسترش دامنه حملات خود بر اساس اهداف جدیدی است که در سطح عالی نظامی به تصویب رسیده‌اند.

در همین راستا، ارتش اسرائیل از حمله به یک مرکز کلیدی در حوزه توسعه فناوری‌های دریایی در اصفهان خبر داد.

به گفته این نهاد، این مرکز به‌عنوان تنها سایت اصلی طراحی و توسعه زیردریایی‌ها و سامانه‌های پشتیبان نیروی دریایی فعالیت می‌کرده و در آن انواع شناورهای بدون سرنشین نیز تولید می‌شده است.

ارتش اسرائیل اعلام کرده است که این حمله می‌تواند به‌طور قابل توجهی توان جمهوری اسلامی در تولید زیردریایی‌های پیشرفته و همچنین ارتقای ناوگان دریایی موجود را محدود کند.

این نهاد نظامی همچنین امروز گزارش داد که نیروی هوایی اسرائیل در روزهای اخیر دو سایت مهم تولید موشک‌های کروز دریایی را در تهران هدف قرار داده است.

در این گزارش آمده است که این تأسیسات نقش مهمی در توسعه و تولید موشک‌های کروز دوربرد داشته‌اند؛ موشک‌هایی که قابلیت هدف قرار دادن سریع اهداف در دریا و خشکی را دارند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی