Search
Asset 2

پاسخ اسرائیل به تهدید جمهوری اسلامی و حزب‌الله: ارتش آماده عملیات در هر نقطه از خاورمیانه است 

ارتش اسرائیل به دنبال تهدید جمهوری اسلامی به مداخله در جنگ غزه اعلام کرد که آماده انجام عملیات در هر نقطه در خاورمیانه است.
یک هویتزر ارتش اسرائیل در 11 اکتبر 2023 در نزدیکی مرز با غزه در جنوب اسرائیل شلیک می کند. (JACK GUEZ/AFP via Getty Images)

ارتش اسرائیل به دنبال تهدید جمهوری اسلامی به مداخله در جنگ غزه اعلام کرد که آماده انجام عملیات در هر نقطه در خاورمیانه است.  

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، می‌گوید که در بحبوحه جنگ جاری در نوار غزه و درگیری‌های مکرر در مرز لبنان، ارتش «در هر نقطه از خاورمیانه» عملیات خواهد کرد. 

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که وب‌سایت خبری اکسیوس به نقل از دو «منبع دیپلماتیک آگاه» خبر داد که جمهوری اسلامی از طریق سازمان ملل به اسرائیل پیغام داده که در صورت ادامه حمله اسرائیل به غزه، در این جنگ مداخله خواهد کرد.  

سخنگوی ارشد ارتش اسرائیل عنوان کرد: «ما همیشه اطراف خود و کل خاورمیانه زیر نظر داریم. ارتش اسرائیل در هر نقطه از خاورمیانه برای تحقق اهداف امنیتی اسرائیل عملیات خواهد کرد. ما در تمام عرصه‌ها از آمادگی بالایی برخورداریم.» 

در همین حال وزارت دفاع سوریه خبر داد که فرودگاه حلب از سوی اسرائیل مورد هدف قرار گرفته است. فرودگاه حلب روز شنبه ۲۲ مهر پس از حملات موشکی اسرائیل به فرودگاه دمشق و حلب، فعالیت خود را از سر گرفته بود. فرودگاه دمشق در حملات اسرائیل خسارت‌دیده و فعالیت آن متوقف مانده است.  

به گفته آگاهان هدف از این حملات ایجاد اختلال در خطوط تدارکاتی ایران به سوریه بوده است. 

در همین رابطه جاشوا زارکا، رئیس امور استراتژیک وزارت خارجه اسرائیل بدون اشاره به حمله به فرودگاه حلب عنوان کرد که جمهوری اسلامی با ارسال تسلیحات به سوریه قصد دارد جبهه جدیدی از جنگ علیه اسرائیل به وجود آورد. او با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی X نوشت اسرائیل می‌کوشد مانع از این اقدام جمهوری اسلامی شود. 

در همین حال روزنامه نیویورک تایمز مدعی شد که حمله زمینی اسرائیل به نوار غزه که برای این هفته برنامه‌ریزی شده بود، به دلیل شرایط نامساعد آب‌وهوایی برای چند روز به تأخیر افتاده است. 

نیویورک تایمز به نقل از مقامات ارشد نظامی اسرائیل نوشت: تأخیر چند روزه این حمله تا حدی به خاطر شرایط جوی بوده است که پشتیبانی هوایی از نیروهای زمینی را برای خلبانان و اپراتورهای هواپیماهای بدون سرنشین صهیونیستی دشوار می‌کند. 

به ادعای مقامات مذکور، حملات زمینی با هواپیماهای جنگی، بالگرد، پهپاد و شلیک توپخانه از زمین و دریا پشتیبانی خواهند شد. 

نیویورک تایمز به نقل از سه مقام ارشد نظامی صهیونیستی به جزئیات طرح حمله محرمانه زمینی این اسرائیل پرداخت و عنوان کرد: ارتش اسرائیل با استفاده از ده‌ها هزار نیرو به زودی عملیات تصرف غزه و نابودی رهبران کنونی آن را آغاز خواهد کرد. انتظار می‌رود این حمله بزرگ‌ترین عملیات زمینی از زمان حمله نظامی اسرائیل به لبنان در سال ۲۰۰۶ باشد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی