محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران گفت که واردات واگنهای مترو از چین به دلیل محاصره دریایی بنادر ایران و شرایط جنگی متوقف شده است.
او در گفتگو با ایلنا افزود تعدادی رام قطار در چین آماده شده است، اما برای صادرات به ایران نیاز به بارگیری از طریق کشتی دارد که در حال حاضر امکان پذیر نیست.
این عضو شورای شهر تهران همچنین با اشاره به توافق خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی از چین گفت که تاکنون از این تعداد، ۵۰۱ دستگاه اتوبوس وارد ایران شده و واردات مابقی به دلیل مساله بودجه، موقتا متوقف شده است.
شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ بعد از سفرهای متعدد علیرضا زاکانی و جمعی از مدیران شهری تهران، از قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس برقی و ۷۹۱ واگن خبر داده بود.
در همان زمان خبرآنلاین گزارش داده بود چین در یک سال گذشته مقصد اصلی سفرهای خارجی مدیران شهری تهران بوده است و در این مدت، ۱۴ بار مدیران و کارکنان شهرداری به این کشور سفر کردهاند، اما هزینه این سفرها بیش از دستاوردهایش بوده است.
پرویز کردوانی از چهرههای علمی ایران در تیر ماه ۱۴۰۰ درباره استفاده از اتوبوسهای برقی در ایران گفته بود: «وقتی ما هنوز توان تامین برق خانگی و صنایع را در تابستان نداریم، چگونه برای اتوبوس و قطارهای برقی برنامهریزی میکنیم؟ اگر قرار باشد برق اتوبوسهای برقی پایتخت از مازوتسوزی در نیروگاه تامین شود، دیگر چه فایدهای دارد؟»

















