Search
Asset 2

رئیس‌جمهور مکزیک: هدف مکزیک رسیدن به توافق با ایالات متحده برای جلوگیری از تعرفه‌ها است

دولت مکزیک اعلام کرد که مذاکرات با ایالات متحده در خصوص سیاست‌های تجاری پیش از پایان مهلت یک هفته‌ای برای تعلیق تعرفه‌ها بر کالاهای کانادایی و مکزیکی ادامه دارد.
(JULIO CESAR AGUILAR/AFP via Getty Images)

دولت مکزیک اعلام کرد که مذاکرات با ایالات متحده در خصوص سیاست‌های تجاری پیش از پایان مهلت یک هفته‌ای برای تعلیق تعرفه‌ها بر کالاهای کانادایی و مکزیکی ادامه دارد.

به گزارش رویترز، کلودیا شینباوم، رئیس‌جمهور مکزیک، روز سه‌شنبه ۷ اسفند، ابراز امیدواری کرد که مکزیک به توافقی دست یابد که از بروز جنگ تجاری با ایالات متحده، بزرگ‌ترین شریک تجاری این کشور، جلوگیری کند.

این صحبت‌ها در حالی مطرح شد که دونالد ترامپ روز دوشنبه اعلام کرده بود که تعرفه‌ها بر کالاهای مکزیکی و کانادایی «طبق برنامه و به موقع» اعمال خواهند شد.

شینباوم در ادامه صحبت‌هایش افزود که طرح‌های اضطراری، برای اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه، در صورت اقدام ترامپ برای اعمال تعرفه‌های گسترده بر صادرات مکزیک به ایالات متحده همچنان در دستور کار قرار دارند.

او در یک کنفرانس خبری گفت: «این توافق باید در همین هفته نهایی شود.» شینباوم در ادامه تأکید کرد که مکزیک انتظار دارد توافقی با ایالات متحده به دست آورد.

به گزارش رویترز، اقتصاد وابسته به تجارت مکزیک حدود ۸۰ درصد از صادرات خود را به ایالات متحده ارسال می‌کند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی