Search
Asset 2

نظر یک موسیقیدان درباره‌ی شن‌یون: “جذاب، باشکوه و شگفت‌انگیز”

همنوازی فلوت "چیا جونگ‌لی" و "لانا کاسکِر" با همراهی ارکستر شن‌یون (دای بینگ / اپک تایمز)
همنوازی فلوت "چیا جونگ‌لی" و "لانا کاسکِر" با همراهی ارکستر شن‌یون (دای بینگ / اپک تایمز)
همنوازی فلوت "چیا جونگ‌لی" و "لانا کاسکِر" با همراهی ارکستر شن‌یون (دای بینگ / اپک تایمز)

تجربه‌‏ی ارکستر سمفونی “شن یون” برای “جِفری فریمَن” که یک نوازنده‌ی پیانو است، تجربه‌ای کاملاً جدید بود.

وی روز یکشنبه بعد از دیدن اجرای ارکستر در کالیفرنیا گفت: “واقعاً شگفت‌زده شدم.”

اجرای نمایش مخاطبان را به حدی سر ذوق آورد که برای تشویق از جای خود بلند شدند، تماشاچیان ۴ بار درخواست اجرای مجدد کردند.

آقای “فریمن” ۱۵ سال آموزش موسیقی کلاسیک و اجرای تورهای موسیقی را در سابقه‌ی حرفه‌ای خود دارد، او سابقه‌ی نوازندگی در سبک‌های کلاسیک، R&B –شاخه‌ای از موسیقی راک- و گاسپل-موسیقی کلیسایی- را دارد.

آنچه وی را تحت تأثیر قرار داده بود، ترکیب آلات موسیقی کلاسیک غربی با سازهای چینی در نمایش شن‌یون بود.

وی گفت: “شنیدن همنوایی سازهایی که اصولاً با هم در یک ارکستر قرار نمی‌گیرند، بسیار جذاب بود.”

بر اساس توضیحی که در سایت شن‌یون آمده، “شن یون با اجراهای اصیل خود و با ترکیب سازهای چینی و غربی، تمدن ۵۰۰۰ ساله‌ی چین را به نمایش درمی آورد. دستاورد قابل توجه شن‌یون، نمایش روح و ویژگی‌های منحصر به فرد موسیقی سنتی چین با ظرافت و قدرت ارکستر سمفونی غربی است.”

دو ساز زهی “اِرهو و “پیپا” از جمله سازهای چینی بودند که در این ارکستر دیده می‌شدند.

او گفت: “ارهو شگفت‌انگیز است زیرا نوایی بسیار گیرا و پرقدرت دارد.”

بخش دیگری از اجرا که او بسیار از آن لذت برد، اجرای همنوازی دو فلوت به همراه ارکستر بود که به گفته‌ی وی بسیار عالی و صحیح اجرا شد.

وی گفت: “می‌‏توانم تصور کنم که این اجرا چه اندازه نیاز به تمرین داشته‌‏است.”

 

جفری فریمن، نوازنده‌ی پیانو (سمت راست) و همراهش در محل اجرای ارکستر شِن‌یون در تالار هنری سگرتسون (سوفیا فَنگ/ اپک‌‏تایمز)

اپک‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی