Search
Asset 2

نتانیاهو: حملات علیه حزب‌الله و حماس در پاسخ به نقض آتش‌بس ادامه خواهد داشت

بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که ارتش این کشور در برابر «نقض‌های مستمر آتش‌بس» از سوی حزب‌الله و حماس، همچنان به عملیات‌های نظامی در چند جبهه ادامه خواهد داد.
(NICOLAS GARCIA/AFP via Getty Images)

بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که ارتش این کشور در برابر «نقض‌های مستمر آتش‌بس» از سوی حزب‌الله و حماس، همچنان به عملیات‌های نظامی در چند جبهه ادامه خواهد داد.

به گزارش رسانه‌های عبری، نخست‌وزیر اسرائیل روز یک‌شنبه ۲۳ نوامبر (۲ آذر) در آغاز نشست هفتگی کابینه، گفت: «ما به مقابله با تروریسم در چندین جبهه ادامه می‌دهیم. آخر هفته ارتش اسرائیل اهدافی را در لبنان مورد حمله قرار داد و هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد تا حزب‌الله نتواند توان تهدیدآمیز خود را بازسازی کند.»

به‌گزارش ارتش اسرائیل، هواپیماهای جنگی این کشور روز شنبه اول آذر موجی از حملات گسترده را علیه اهداف حزب‌الله در سراسر لبنان اجرا کردند و به‌طور جداگانه دو عضو این گروه را در حملات پهپادی در جنوب لبنان کشتند.

نخست‌وزیر اسرائیل تأکید کرد که همین رویکرد در نوار غزه نیز دنبال می‌شود. او گفت: «از زمان آتش‌بس، حماس به نقض آن ادامه داده و ما مطابق با این اقدامات پاسخ می‌دهیم. چندین تلاش برای نفوذ به خاک ما و حمله به سربازان انجام شد که همه آن‌ها خنثی شد. نیروهای ما تلفات سنگینی به تروریست‌ها وارد کردند و حتی شماری از آنان در تونل‌های رفح دستگیر شدند.»

روز گذشته نیز اسرائیل پس از تیراندازی یک فرد مسلح فلسطینی به نیروهای اسرائیلی در جنوب غزه، چند حمله هوایی انجام داد که بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیری، پنج مقام ارشد حماس در این حملات کشته شدند.

نتانیاهو در بخش دیگری از سخنان خود به انتقادها مبنی بر وابستگی تصمیمات اسرائیل به واشینگتن واکنش نشان داد و گفت: «تمام صحبت‌هایی که می‌گویند باید از این یا آن طرف اجازه بگیریم، کاملاً دروغ است. ما بدون اتکا به هیچ‌کس عمل می‌کنیم. اقدامات فوری ارتش خودکار انجام می‌شود و تصمیمات پاسخ‌دهنده نیز ابتدا از طریق وزیر دفاع و سپس به من می‌رسد و مستقل از هر طرف خارجی گرفته می‌شود.»

او در پایان تأکید کرد: «اسرائیل مسئول امنیت خودش است.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی