logo_eet

نتانیاهو: اولویت دولت من نابودی برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی است

(Ronaldo Schemidt/AFP via Getty Images)
(Ronaldo Schemidt/AFP via Getty Images)

مراسم تحلیف نخست‌وزیر اسرائیل صبح امروز هشتم دی‌ماه در پارلمان این کشور برگزار شد و بنیامین نتانیاهو پیش از ادای سوگند نخست‌وزیری خود در سخنانی اعلام کرد که مقابله با برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی یکی از اولویت‌های دولت او است.

نتانیاهو در این سخنرانی گفت: مهم‌ترین اولویت دولت آینده اسرائیل نابودی کامل پروژه هسته‌ای تسلیحاتی جمهوری اسلامی خواهد بود و تمام تلاش‌های حکومت ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را متوقف خواهیم کرد.

او همچنین در سخنرانی مراسم تحلیف خود، علاوه بر برنامه هسته‌ای ایران، گسترش پیمان ابراهیم و عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی را در زمره اهداف اصلی دولت آینده معرفی کرد.

همچنین یائیر لاپید که تا امروز به‌عنوان نخست‌وزیر موقت اسرائیل انجام وظیفه می‌کرد، طی سخنانی در پارلمان این کشور و هنگام تحویل پست نخست‌وزیری گفت که او و نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین، مبارزه‌ موفقی را علیه جاه‌طلبی اتمی جمهوری اسلامی سامان دادند.

نتانیاهو که اکنون ۷۳ سال دارد، از سال ۱۹۹۶ به مدت سه سال نخست‌وزیر اسرائیل بوده و پس از آن مجدداً از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ به مدت ۱۲ سال بر مسند نخست‌وزیری این کشور تکیه زده بود.

اخبار مرتبط