دولت فدرال در ماه مه اعلام کرد که کارمندان دولت باید دستکم سه روز در هفته در محل کار حضور پیدا کنند و مدیران باید چهار روز در محل کار خود باشند. در حال حاضر، کارمندان دولت باید دو روز در هفته در محل کارشان حضور پیدا کنند.
سیاست جدید قرار است از ۹ سپتامبر ۲۰۲۴ اجرایی شود. در جریان اعتصاب ۱۲۰ هزار کارگر اتحادیه خدمات عمومی کانادا در سال ۲۰۲۳، یکی از درخواستهای اتحادیه این بود که کارمندان بتوانند بهصورت تماموقت دورکاری کنند. اتحادیه خدمات عمومی کانادا در نهایت نتوانست این خواسته را در قرارداد جدید بگنجاند.
به گزارش اداره آمار کانادا، تعداد کاناداییهایی که دورکاری میکنند کاهش یافته است، اما همچنان دوبرابر بیشتر از دوران ماقبل همهگیری کووید-۱۹ است.
اداره آمار کانادا در گزارش ۲۶ اوت خود گفت: «شروع همهگیری منجر به کاهش شدید تعداد مسافران به دلیل کاهش اشتغال و افزایش تعداد افرادی شد که دورکاری میکردند.»
به گزارش اداره آمار کانادا، سهم کاناداییهایی که دورکاری میکنند از ۷.۱ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۲۴.۳ درصد در سال ۲۰۲۱ رسید. این نرخ در سال ۲۰۲۳ به ۲۰.۱ درصد و در سال ۲۰۲۴ در روندی نزولی به ۱۸.۷ درصد رسید.
سال گذشته، سهم افرادی که دورکاری میکردند در کبک ۳.۸ درصد، در ساسکاچوان ۱.۸ درصد و در انتاریو ۱.۴ درصد کاهش یافت. این درحالی است که نرخ دورکاری در نوا اسکوشیا ۳ درصد و در جزیره پرنس ادوارد ۲.۵ درصد افزایش داشت.
اتاوا با ۳۴.۲ درصد دورکاری در مه ۲۰۲۴ بالاترین نرخ دورکاری را در کانادا به ثبت رساند. تورنتو با ۲۴.۷ درصد، ونکوور با ۲۲.۴ درصد و مونترآل با ۲۰.۶ درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
گزارش اداره آمار کانادا از ماه ژانویه نشان داد که سیاستهای دورکاری با کاهش استفاده از وسایل حملونقل در کانادا ارتباط مستقیم دارند؛ بهطوری که تعداد افراد دائمالسفر در سراسر کشور از ۱۲.۶ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۱۰.۱ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافت. کاهش تعداد کارمندانی که در اداره حضور پیدا میکردند، حجم ترافیک را کاهش داد و باعث شد که برخی از کارکنان به رفتوآمد با ماشین روی بیاورند.