Search
Asset 2

ادامه‌ی عملیات جستجو و نجات هواپیمای خطوط هوایی مالزی

(MARK RALSTON/AFP/Getty Images)
(MARK RALSTON/AFP/Getty Images)

جستجوها برای یافتن لاشه و بازماندگان احتمالی هواپیمای خطوط هوایی مالزی همچنان ادامه دارد. پیش‌تر نیروی دریایی ویتنام، سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی مالزی را در آبهای جنوب ویتنام تأیید کرد. با این‌حال وزیر حمل و نقل مالزی  اعلام کرد که گزارش‌های رسیده از ویتنام درباره‌ی سقوط هواپیما هنوز تأیید نشده است.

 این هواپیما روز جمعه‌ی گذشته در ساعت ۱۲:۲۹ دقیقه به وقت محلی کوالالامپور را به مقصد پکن ترک کرد و پس از ۲ ساعت، ارتباط خود را با مرکز کنترل زمینی از دست داد.

هواپیمای خطوط هوایی مالزی که از نوع بوئینگ ۷۷۷ بود، دارای ۱۲ خدمه و ۲۲۷ سرنشین بود از ۱۴ کشور بود که اکثریت آنها را مسافران چینی تشکیل می‌دادند.

کشتیها و هواپیماهایی از مالزی، فیلیپین، چین، ویتنام و سنگاپور، در حال جستجوی لاشه‌ی هواپیما در دریای جنوب چین هستند.

نخست وزیر مالزی ضمن تسلیت به خانواده‌های قربانیان تاکید کرد که دستورات لازم برای بررسی علت سقوط و کشف اجساد قربانیان را صادر کرده است.

اپک‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی