Search
Asset 2

حشدالشعبی کشته شدن ۲۰ نفر از نیروهایش در حملات آمریکا و عربستان را تایید کرد

نیروهای حشدالشعبی در عراق کشته شدن دست‌کم ۲۰ نفر از نیروهایش در حملات آمریکا و عربستان و زخمی شدن ۳۲ نفر دیگر را تایید کرد.
(Manon Roca / Middle East Images / AFP via Getty Images)

نیروهای حشدالشعبی در عراق کشته شدن دست‌کم ۲۰ نفر از نیروهایش در حملات آمریکا و عربستان و زخمی شدن ۳۲ نفر دیگر را تایید کرد.

این گروه روز چهارشنبه ۷ مرداد در بیانیه‌ای اعلام کرد مقرهای آن‌ها در بغداد، واسط، نینوا، بصره، کرکوک، کربلا و دیاله هدف حمله قرار گرفته و خسارت‌های گسترده‌ای به آن‌ها وارد شده است.

حشدالشعبی افزود این آمار تلفات اولیه است و احتمال افزایش آن وجود دارد.

یکی از مقامات حشدالشعبی به خبرگزاری فرانسه گفته است که حملات اخیر، مواضع این گروه را در چندین استان هدف قرار داد و مرگبارترین حمله در استان نینوا رخ داد و دست‌کم ۱۰ نفر از اعضای این گروه فقط در این منطقه کشته شدند.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) پیش‌تر اعلام کرده بود که نیروهای آمریکا و عربستان سعودی در عملیاتی مشترک، چندین موضع این گروه‌ در شرق عراق را هدف حملات هوایی قرار داده است.

به گفته سنتکام، این حملات در پاسخ به بیش از ۳۰ حمله پهپادی طی ۷۲ ساعت گذشته انجام شده است.

به گفته این نهاد، این حملات تحت هدایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه نیروهای آمریکایی و زیرساخت‌های انرژی عربستان سعودی صورت گرفته بود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بامداد چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای، مسئولیت حمله موشکی به یک پایگاه نظامی آمریکا در اردن را بر عهده گرفت و اعلام کرد این عملیات در پاسخ به حملات مشترک آمریکا و عربستان به مواضع گروه‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در عراق انجام شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی