Search
Asset 2

احتمال تداوم تعطیلی‌ها برای مدیریت مصرف آب در تهران

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان، گفت در صورت ضرورت برای مدیریت مصرف آب، تعطیلی‌ نهادهای دولتی و عمومی در روزهای آینده می‌تواند ادامه یابد.
(irna.ir)

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان، گفت در صورت ضرورت برای مدیریت مصرف آب، تعطیلی‌ نهادهای دولتی و عمومی در روزهای آینده می‌تواند ادامه یابد.

او تاکید کرد که دولت علاقه‌ای به تعطیلی ندارد و زیان اصلی را خودِ دولت متحمل می‌شود؛ اما اگر مدیریت مصرف ایجاب کند، این گزینه روی میز است.

به گزارش ایسنا، مهاجرانی درباره احتمال تعطیلی مجدد در روزهای آینده، گفت که قرار است گزارشی تهیه شود تا مشخص کند تعطیلی‌ها چه میزان صرفه‌جویی ایجاد می‌کند؛ دولت می‌گوید در استان‌های شمالی بحران تأمین آب جدی نیست، اما وضعیت تهران «ویژه» ارزیابی شده است.

به گفته مهاجرانی، تابستان فصل سفر است و پس از «درگیری ۱۲ روزه» اخیر، مردم نیاز به فرصتی برای استراحت دارند. مهاجرانی اذعان کرد که از مشکلات اقتصادی شهروندان آگاه است، اما توصیه سفر را در حد پیشنهاد به شهروندان مطرح کرده است.

برخی کاربران با اشاره به مشکلات برق، تورم و «ورشکستگی آبی» می‌گویند دولت جمهوری اسلامی راه‌حلی برای مشکلات کنونی ندارد، به همین دلیل از مردم خواسته است که به سفر بروند.

به گفته مقام‌های استانی، تهران تنها حدود ۱۴ درصد از ظرفیت مخازن سدهای خود را در اختیار دارد. استاندار تهران هشدار داده که کاهش بارش، گرمای بی‌سابقه و تبخیر بالا تأمین آب پایتخت را در اوج مصرف تابستان دشوار کرده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب تهران، در روز شنبه ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر)، اعلام کرده بود که مردم باید به فکر خرید تانکر و مخزن آب باشند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی