Search
Asset 2

کشف انبارهای احتکار سیب‌زمینی در شیراز، خمین و بروجرد

رسانه‌های داخلی ایران از کشف چند هزار تن سیب‌زمینی احتکارشده در شیراز، خمین و بروجرد خبر داده‌اند.
(Irna.ir)

رسانه‌های داخلی ایران از کشف چند هزار تن سیب‌زمینی احتکارشده در شیراز، خمین و بروجرد خبر داده‌اند.

براساس این گزارش‌ها، سردار رهام‌بخش حبیبی، فرمانده نیروی انتظامی استان فارس در روز چهارشنبه، اول اسفند اعلام کرد که ماموران انتظامی این استان، یک انبار (سردخانه) در شهرک صنعتی شیراز که ۲ هزار و ۱۷۰ تن سیب‌زمینی را به صورت غیرقانونی ذخیره و احتکار کرده بود، را کشف کردند.

همچنین، مصطفی حدادی، رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان خمین در شامگاه سه‌شنبه به ایرنا گفت که یک‌هزار و ۶١٧ تن سیب‌زمینی احتکاری در این شهرستان، کشف و ضبط شده است.

در روز دوشنبه نیز معاون استان لرستان از کشف ۲۷۰ تن سیب زمینی در بروجرد خبر داد.

محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره دلیل افزایش احتکار سیب‌زمینی گفته است که بعد از افزایش قیمت سیب‌زمینی، برخی تلاش کردند که از این وضعیت سوءاستفاده کنند و با این تصور که ممکن است در روزهای آینده نیز قیمت افزایش یابد، دست به احتکار سیب‌زمینی زدند، اما قیمت این قلم خوراکی در روزهای آینده به «تعادل» می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی در ۲۴ بهمن، علت گرانی سیب‌زمینی را صادرات آن دانست و گفت که جذابیت بازارهای خارجی باعث افزایش قیمت این محصول در داخل کشور شده است. او تأکید کرد: «با اجرای سیاست‌های کنترلی، از جمله واردات، قیمت سیب‌زمینی در حال کاهش است و به کمتر از ۳۰ هزار تومان خواهد رسید.»

پیش‌ از این، مهرداد لاهوتی، نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وزیر جهاد کشاورزی گفته بود «ما سالانه ۵.۲ میلیون تن سیب‌زمینی تولید می‌کنیم که ۴ میلیون تن آن برای مصرف داخلی است و ۱.۲ میلیون تن نیز صادر می‌شود، اما به دلیل عدم برنامه‌ریزی مناسب، اکنون دچار کمبود شده‌ایم و ناچار به واردات سیب‌زمینی هستیم.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی