Search
Asset 2

محسن احمدی‌پور عضو هیئت‌مدیره انجمن خانواده‌های جانباختگان پرواز پی‌اس۷۵۲ درگذشت

انجمن خانواده‌های جانباختگان پرواز پی‌اس۷۵۲ از درگذشت محسن احمدی‌پور، عضو هیئت‌مدیره این انجمن و همسر روجا آزادیان، از قربانیان این پرواز خبر داد.
(mohsenahmadipour/facebook.com)

انجمن خانواده‌های جانباختگان پرواز پی‌اس۷۵۲ از درگذشت محسن احمدی‌پور، عضو هیئت‌مدیره این انجمن و همسر روجا آزادیان، از قربانیان این پرواز خبر داد.

بر اساس اطلاعیه این انجمن، آقای احمدی‌پور «به تنهایی در تورنتو کار و زندگی می‌کرد. به‌دلیل عدم حضور او در محل کار و پاسخ ندادن به تماس‌های تلفنی در روز دهم فوریه، دوستانش موضوع را نگران‌کننده تشخیص داده، با آتش‌نشانی و پلیس تماس گرفتند. در پی این تماس‌ها، نیروهای پارامدیک و پلیس در محل زندگی او حاضر شدند. در گزارش اولیه‌ی پلیس مورد مشکوکی به چشم نمی‌خورد، اما ما منتظر گزارش نهایی آن‌ها و پزشکی قانونی خواهیم ماند.»

این اطلاعیه افزوده است: «محسن با تعهد، صداقت و حس مسئولیت‌پذیری مثال‌زدنی، نقش مهمی در پیشبرد اهداف و ارزش‌های انجمن ایفا کرد. حضور ایشان در هیئت‌مدیره همواره همراه با درایت، خرد جمعی و دغدغه‌مندی برای منافع عمومی بود. فقدان محسن احمدی‌پور ضایعه‌ای بزرگ برای خانواده، دوستان، همکاران و تمامی اعضای جامعه‌ی ماست.»

در اطلاعیه انجمن خانواده‌های جانباختگان پرواز پی‌اس۷۵۲ هیچ اشاره‌ای به دلیل فوت آقای احمدی‌پور نشده است.

روجا آزادیان همسر محسن احمدی‌پور در هجدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ و در جریان سرنگونی پرواز پی‌اس۷۵۲ جان باخت.

هواپیمای مسافربری پی‌اس۷۵۲ متعلق به یک شرکت هواپیمایی اوکراینی بود که در بامداد ۱۸ دی ماه ۱۳۹۸ (۲۰۲۰) با شلیک پدافند هوایی سپاه پاسداران منهدم شد و تمام سرنشینان آن که ۱۷۶ نفر بودند، کشته شدند.

مقام‌های جمهوری اسلامی تا چندین روز پس از سرنگونی هواپیمای اوکراینی در آسمان ایران، همچنان نقش نهادهای جمهوری اسلامی را در این حادثه انکار می‌کردند، تا اینکه در نهایت سرنگونی هواپیما بر اثر شلیک موشک را پذیرفتند، اما آن را به «خطای انسانی» نسبت دادند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی