ساعاتی بعد از انفجارهای خطوط لوله انتقال گاز در اصفهان و فارس، واکنشهای مسئولین از «تروریستی» دانستن این حادثه تا بیاهمیت تلقی کردن و «ترقه بازی» خواندن این انفجار، خبرساز شده است.
جواد اوجی، وزیر نفت با اعلام اینکه این وزارت قبل از وقوع حادثه آمادگی کامل داشت، گفته است که انفجارها در خطوط لوله گاز در ساعت یک بامداد، اقدامی «تروریستی» بود و در سه منطقه استان فارس به وقوع پیوست.
وی افزوده است: «از ساعات اولیه انفجار در خطوط انتقال گاز همکارانم در شرکت ملی گاز به سرعت آرایش شبکه انتقال را تغییر دادند و تیمهای عملیاتی به مناطق حادثه اعزام شدند و خوشبختانه خسارتهای جانی نداشتیم.»
خبرگزاری جمهوری اسلامی به نقل از مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گزارش داده که هیچ نقطهای از این استان با مشکل قطعی گاز مواجه نشده و فقط فشار گاز افت کرده است که به زودی برطرف میشود.
برخی رسانهها از قطعی گاز و اخلال در شبکه گازرسانی خبر دادهاند. کیهان لندن به نقل از منابع داخلی خود گزارش داده است که بعد از انفجارهای چهارشنبه، گاز بسیاری از نهادهای دولتی و صنایع بزرگ در چندین شهر و روستا در استانهای زنجان، لرستان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان قطع شده است.
انتخاب، یکی از رسانههای داخلی ایران گزارش داده است که گاز صنایع و ادارات دولتی در لرستان، خراسان شمالی و زنجان قطع شده است.
منابع محلی صبح روز ۲۵ بهمن اعلام کردند که ساعت یک بامداد چهارشنبه، خطوط لوله گازی که شریان اصلی انتقال گاز طبیعی از پالایشگاههای خلیج فارس به سمت شهرهای بزرگ ایران شامل تهران، مشهد و اصفهان به شمار میروند، در دو استان منفجر شدند و ساعاتی بعد از وقوع انفجارها، آتشنشانی موفق به مهار آتش شد.
روح الله ایزدخواه، نماینده مجلس شورای اسلامی این انفجارها را به آمریکا، اسرائیل و «ضدانقلاب» نسبت داده و افزوده است: «زیرساختهای اقتصادی کشور به شدت قوی است و از لحاظ زیرساختی و زیربنایی در وضعیت خیلی خوب قرار داریم و با انفجار یک خط انتقال گاز اتفاقی در کشور نخواهد افتاد..همانطور که رهبری فرمودند دشمنان نمیتوانند با این ترقه بازیها ضربهای به کشور وارد کنند.»
در روز ۲۲ بهمن رسانههای داخلی از انفجار خط لوله انتقال گاز تبریز-بازرگان خبر دادند و علت انفجار را فرسودگی و ترکیدن لوله اعلام کردند.