برخی از کاربران ایرانی، اقدام جمهوری اسلامی برای ایجاد «کلینیک ترک بیحجابی» را توهین به جامعه و تلاشی برای ساختن آرمانشهرش میدانند.
پایگاه رسانهای «حوزههای علمیه خواهران» اخیرا گزارش داده است که مهری طالبی دارستانی، رئیس اداره زنان و خانواده «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» استان تهران گفته است که با ایجاد «کلینیک ترک بیحجابی» به دنبال «درمان علمی و روانشناختی بیحجابی» در میان نوجوانان، جوانان و زنان است.
او مدعی شد بعد از اینکه خانوادهها، زنان و دختران «مراجعات مکرر» به «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» داشتند، مبنی بر اینکه «فشارهای محیطی و سایر عوامل» باعث شده تا آنها پوششی متفاوت از حجاب اجباری را استفاده کنند، «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» تصمیم گرفت تا «کلینیک ترک بیحجابی» را در تهران ایجاد کند.
دادبان، ایجاد چنین مرکزی برای زنان با پوشش حجاب اختیاری را «رسمیسازی شکنجه روانی زنان» خوانده و افزوده است: «بیمار انگاری روانی و مجنونسازی یکی از روشهایی است که بارها در طول تاریخ به عنوان ابزاری برای سرکوب علیه شهروندان مورد استفاده قرار گرفته است.»
حسین، یکی از کاربران شبکه اجتماعی ایکس در پستی در اینباره نوشته است: «متوهمان آرمانشهری چپ و راست، مذهبی و غیرمذهبی «زندگی» را تحقیر میکردند! همان زندگی عادی، غریزی و طبیعی و بدیهی بشری را! فرجام آن، رمانتیسیسم و آرمانهای تخیلی بود که چند نسل، شاهد هستند. پس از چند دهه تباهی کشور، افتتاح کلینیک ترک بیحجابی! را شاهد هستیم.»
مهدی، یکی دیگر از کاربران ایکس نیز نیز نوشته است: «کلینیک ترک بیحجابی! یعنی هر کسی عقاید ما را نمیپذیرد، بیمار است!! این توهین آشکار به حق آزادی عقیده و کرامت انسانهاست.»
حسین یزدی، نیز با بازنشر این خبر، ایجاد مرکزی برای ترک حجاب اختیاری را «توهین به جامعه ایرانی» دانسته است.
سیاوش خرمگاه، خبرنگار با طرح سوال «این مسیر طنزآمیز تا کجا ادامه مییابد؟» افزوده است: «در تهران اولین «کلینیک ترک بیحجابی» افتتاح شد؛ جایی که به جای پرداختن به مشکلات واقعی جامعه، بودجه صرف «درمان علمی» کسانی میشود که شاید روسریشان کمی عقب رفته باشد.»