Search
Asset 2

شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به‌محض فراهم شدن شرایط وارد ایران شوم؛ نیروی مسلح و امنیتی به آغوش ملت بازگردند

شاهزاده رضا پهلوی می‌گوید به‌محض فراهم شدن شرایط آماده ورود به ایران است و از نیروهای مسلح و امنیتی خواست به آغوش ملت بازگردند و از مردم حفاظت کنند.
شاهزاده رضا پهلوی. (Social Media)

شاهزاده رضا پهلوی در گفتگو با شبکه فاکس‌نیوز در شامگاه سه‌شنبه ۶ ژانویه (۱۶ دی) اعلام کرد «بیش از هر زمان دیگری آماده‌ام که به‌محض فراهم‌شدن شرایط، وارد ایران شوم و در کنار هم‌میهنانم برای هدایت نبرد نهایی حضور داشته باشم.»

او درباره آینده سیاسی ایران گفت که به دعوت مردم آماده ایفای نقش در دوران گذار است و تصریح کرد: «به فراخوان هم‌میهنانم، قدم پیش گذاشتم تا رهبری این گذار از استبداد به سوی آینده‌ای دموکراتیک را بر عهده بگیرم.» او افزود: «نقش من کمک به هم‌میهنانم برای دستیابی به این هدف است؛ تحقق یک پایان مسالمت‌آمیز از طریق همه‌پرسی ملی و مجلس مؤسسان.»

او تأکید کرد که نسبت به شکل نهایی نظام سیاسی بی‌طرف است و گفت: «من نسبت به نتیجه نهایی بی‌طرف هستم، به شرط آن‌که یک دموکراسی سکولار باشد.»

به گفته شاهزاده رضا پهلوی، مردم ایران بیش از هر زمان دیگری برای پایان‌دادن به جمهوری اسلامی مصمم هستند. او با اشاره به نقش بازار و نیروهای نظامی در تحولات اخیر گفت: «امروز شاهد صحنه‌های بی‌سابقه‌ای در بازار ایران هستیم؛ بازاریانی که به معترضان پیوسته‌اند.»

او درباره جداشدن نیروهای نظامی و انتظامی و بدنه اداری غیرنظامی از جمهوری اسلامی گفت: « وقتی با یک رژیم به‌شدت خشن روبه‌رو هستید و به دوران پس از فروپاشی و ثبات یک گذار نرم‌تر فکر می‌کنید، بدون همکاری و همراهی ضمنی نیروهای نظامی این کار ناممکن خواهد بود. این‌که آنها به فراخوان من توجه کرده‌اند و من پیام دیگری برایشان فرستادم تا موضع خود را روشن کنند؛ یا با مردم هستند یا در مقابل آنها می‌ایستند… این موضوع فقط به نیروهای نظامی و شبه‌نظامی محدود نیست؛ شان، این شامل بدنه اداری غیرنظامی هم می‌شود، افرادی که در وزارتخانه‌های دولتی کار می‌کنند. همه اینها می‌توانند بخشی از راه‌حلی باشند که این رژیم را به زانو درخواهد آورد.»

شاهزاده رضا پهلوی در پیام جداگانه‌ای که شامگاه سه‌شنبه منتشر کرد نیروهای مسلح و امنیتی ایران را در برابر «یک انتخاب تاریخی» قرار داد و تأکید کرد که پرسش اصلی این است که «در کدام سوی تاریخ خواهید ایستاد؛ در کنار جنایتکاران یا در کنار مردم؟» او با اشاره به ادامه اعتراضات گفت که مسئله دیگر این نیست که جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد یا نه، مسئله فقط زمان سقوط آن است و آن زمان از همیشه نزدیک‌تر است.

او از نیروهای نظامی خواست «به آغوش ملت بازگردند» و سلاح خود را «نه برای شلیک به مردم، بلکه برای حفاظت از آنها» به کار بگیرند.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین با یادآوری راه‌اندازی «پلتفرم همکاری ملی» به‌عنوان کانالی امن برای اعلام وفاداری به مردم، گفت هزاران نفر تاکنون در آن ثبت‌نام کرده‌اند و این پلتفرم با آغاز دوباره خیزش ملی ارتقا یافته است. او هشدار داد کسانی که به سوی مردم شلیک کنند «شناسایی و مجازات خواهند شد»، اما نیروهایی که در کنار ملت بایستند «مورد احترام و تجلیل ملی قرار خواهند گرفت.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی