Search
Asset 2

روبیو: ایالات متحده امروز منتظر پاسخ جمهوری اسلامی به پیشنهاد صلح است

مارکو روبیو اعلام کرد ایالات متحده انتظار دارد جمهوری اسلامی امروز به پیشنهاد آمریکا برای پایان دادن به جنگ پاسخ دهد.
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در تاریخ ۸ مه ۲۰۲۶ در سفارت آمریکا در رم با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کند.(Stefano RELLANDINI / POOL / AFP via Getty Images)

مارکو روبیو اعلام کرد واشنگتن انتظار دارد جمهوری اسلامی امروز جمعه ۱۸ اردیبهشت به پیشنهاد آمریکا برای پایان دادن به جنگ پاسخ دهد.

وزیر خارجه ایالات متحده که در جریان سفر به رم، با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: «باید امروز چیزی بفهمیم… ما منتظر پاسخ آن‌ها هستیم.»

او افزود: «خواهیم دید پاسخ آن‌ها چه خواهد بود. امید این است که این پاسخ بتواند ما را وارد یک روند جدی مذاکره کند.»

ترامپ روز گذشته هشدار داد اگر تهران «خیلی سریع» توافق مورد نظر او را امضا نکند، آمریکا در آینده «بسیار سخت‌تر و خشن‌تر» برخورد خواهد کرد.

مارکو روبیو در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش‌هایی اشاره کرد که حاکی از تلاش جمهوری اسلامی برای ایجاد نهادی جهت کنترل تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز است.

او افزود: «ما دیشب گزارش‌هایی دیدیم که نشان می‌دهد ایران نهادی ایجاد کرده یا در تلاش برای ایجاد نهادی است که رفت‌وآمد در تنگه را کنترل کند. این مسئله مشکل‌ساز خواهد بود و واقعاً غیرقابل قبول است.»

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال انرژی جهان محسوب می‌شود و حدود یک‌پنجم نفت جهان از این آبراه عبور می‌کند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی