Search
Asset 2

طولانی‌ترین بزرگراه طبقاتی ایران افتتاح شد

Persian ET-logo

بزرگراه طبقاتی صدر صبح امروز به بهره‌برداری رسید.

 به گزارش خبرگزاری ایسنا، پل طبقاتی صدر ساعت ۱۰ صبح امروز با حضور علی لاریجانی- رییس مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف- شهردار تهران، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران و تعدادی از نمایندگان مجلس افتتاح شد.

طبق اعلام شهرداری تهران، احداث این بزرگراه طبقاتی که طولانی‌ترین بزرگراه طبقاتی ایران و یکی از بزرگ‌‌‏ترین و گران‌‌‏ترین پروژه‌های این شهرداری محسوب می‌‌‏شود، ، در مدت زمان ۲۶ ماه و با اعتباری بالغ بر ۶۴۰ میلیارد تومان به انجام رسید.

شهردار تهران در مراسم افتتاح پل صدر با ابراز خوشنودی از پایان ساخت این بزرگراه طبقاتی از آن به عنوان یک پروژه عظیم یاد کرد و گفت: “این پروژه به جهت کیفیت قابل ارائه، در مقیاس بین‌‌‏المللی است.”

محمدباقر قالیباف  ضمن عذرخواهی از مردم بخاطر رنج و سختی متحمل شده در طی احداث این پروژه گفت: “به عنوان شهردار تهران از اینکه چنین پروژه‌ای امروز افتتاح شد شادمانم، ولی از اینکه آلودگی هوای تهران موجب صدمه به سلامت مردم می‌شود شرمنده‌ام و عذرخواهی می‌کنم.”

وی افزود: “البته شهرداری تهران مسئول مستقیم حل این معضل نیست، ولی به دلیل ساختار‌‌‏های غلط هرچه پروژه‌های بزرگی مانند صدر احداث می‌شود باز کام شهروندان تهرانی به دلیل آلودگی هوا تلخ می‌شود. امیدواریم با یک همکاری و اراده جدی در جهت رفع مشکل آلودگی هوا گام برداریم. تجربه نشان داده است که هر گاه این گونه بوده است، شاهد حل معضلات بوده‌ایم.”

با بهره‌‌‏برداری از این پل دوطبقه که به نوعی تکمیل کننده تونل نیایش است، امید می‌‌‏‌‌‏رود ترافیک سنگین مسیر بزرگراه صدر و ورودی‌‌‏ها و خروجی‌‌‏های آن تا حد زیادی کاهش یافته و بار ترافیکی ۷ بزرگراه شهید مدرس ، شهید همت، آیت‌الله حکیم، رسالت، شهید زین‌الدین، یادگار امام (ره) و شهید چمران نیز سبک‌‌‏تر شود.

شایان ذکر است شهروندان می‌‌‏توانند از طریق بلوار کاوه، قیطریه و بزرگراه امام علی به بزرگراه صدر دسترسی داشته باشند، اما به دلیل ممنوعیت تردد موتورسیکلت و خودروهای سنگین از داخل تونل نیایش، عبور و مرور این وسایل نقلیه از روی پل طبقاتی صدر نیز ممنوع خواهد بود.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی