Search
Asset 2

رفع توقیف اثر هنری «شهر فرنگ» از گمرک کانادا

رفع توقیف اثر هنری «شهر فرنگ» از گمرک کانادا
رفع توقیف اثر هنری «شهر فرنگ» از گمرک کانادا

«شهر فرنگ» اثر هنری «صدف فروغی»، هنرمند ایرانی، با دستور وزیر خارجه‌‏ی کانادا از گمرک این کشور رفع توقیف شد.

این اثر، یک شهرفرنگ بزرگ از جنس حلب است که در آن فیلم‌های کوتاه ویدئویی به نمایش در می آیند. خانم فروغی که ساکن منترئال کانادا است، اثر هنری خود را از طریق پست هوایی از ایران به کانادا فرستاد تا در گالری و موزه‌‏ی کانادا به نمایش در آید.

به گزارش بی‌‏بی‌‏سی و به گفته‌‏ی فروغی، این اثر براساس قوانین کانادا مبنی بر تحریم ایران، توسط گمرک شهر مونترال کانادا توقیف شد.

گفته می‌‏شود وی با وجود ارائه مدارک مختلف از جمله نامه‌‏ی شورای هنر کانادا و پس‌‏از ۲۷ روز توقیف، موفق به ترخیص کالای خود نشد. بر اساس قوانین گمرک کانادا اجناس توقیفی بس‌‏از ۳۰ روز دور ریخته و معدوم می‌‏شوند.

«ونسان والایی»، وکیل فروغی توقیف این شی را بی‌‏معنی خواند و گفت: « بند ۴.۱ قوانین تحریم دولت کانادا پیشاپیش وارد کردن اجناس شخصی و هنری را که ارزش تجاری ندارند، مجاز دانسته است و نیازی نیست که وزیر دستور خاصی بدهد.»

پیش‌‏از این «دامنیک مکنیلی»، سخنگوی اداره‌‏ی خدمات مرزی کانادا گفته بود که فقط در صورتی که وزیر خارجه‌‏ی کانادا دستور ترخیص اثر را بدهد، آن را ترخیص می‌‏کند. وزیر خارجه‌‏ی کانادا پس‌‏از انتشار خبر توقیف، طی بیانیه‌‏ای دستورترخیص کالا را صادر کرد.

شهر فرنگ با حمایت شورای هنر کانادا و وقف دو سال زمان ساخته شده است و فقط ارزش هنری دارد.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

 

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی