Asset 2

درخواست جمهوری‌خواهان از بایدن:  ارسال میلیاردها دلار کمک نظامی به اوکراین را متوقف کنید

نامه جمهوری خواهان به جو بایدن برای توقف کمک‌های نظامی میلیارد دلاری به اوکراین
جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کتاب مهمان را در دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در کاخ ریاست‌جمهوری اوکراین در 20 فوریه 2023 در کیف، اوکراین امضا می‌کند. (Ukrainian Presidential Press Office via Getty Images)

گروهی از قانون‌گذاران آمریکایی با ارسال نامه‌ای به جو بایدن رئیس‌جمهور ایالات متحده، از او خواستند که کمک‌های نظامی میلیارد دلاری به اوکراین را متوقف کند. 

در این نامه که به امضای ۱۹ نفر از نمایندگان و سناتورهای جمهوری‌خواه رسیده، خطاب به بایدن آمده است که روند کمک‌های ایالات متحده به اوکراین خطر تشدید بیشتر جنگ را به همراه دارد و فاقد «شفافیت استراتژیک موردنیاز» است. 

آنها گفتند: «با هر بسته کمکی جدید و هر سلاح جدیدی که به اوکراین ارائه می‌شود، خطر درگیری مستقیم با روسیه افزایش می‌یابد 

قانون‌گذاران نوشتند که کمک‌های بدون حساب و کتاب ایالات متحده به اوکراین باید به پایان برسد و ما قاطعانه با همه بسته‌های کمکی آتی مخالفت خواهیم کرد، مگر اینکه این بسته‌ها به یک استراتژی دیپلماتیک روشن که برای به نتیجه رساندن سریع این جنگ طراحی شده باشد، مرتبط باشند. 

جمهوری‌خواهان نوشتند: ایالات متحده هزینه زیادی صرف می‌کند تا تانک‌ها، سیستم‌های دفاع هوایی، موشک‌ها و راکت‌های دوربرد را به میدان نبرد در یک اقیانوس دورتر ارائه کند، کسانی که در مرزهایشان درگیری دارند به ارسال یونیفرم و تجهیزات حفاظت فردی رضایت داده‌اند. 

به عقیده این قانون‌گذاران آمریکایی، راه‌های مناسبی وجود دارد که ایالات متحده می‌تواند از مردم اوکراین حمایت کند، اما تدارکات نامحدود تسلیحات در حمایت از یک جنگ بی‌پایان یکی از آنها نیست. 

در پایان این نامه خطاب به بایدن آمده است: «بهترین خدمت به منافع ملی ما و مردم اوکراین این است که هر دو روسیه و اوکراین را به مذاکره تشویق کنید و ما قویاً از شما می‌خواهیم که از صلح و مذاکره بین دو طرف دفاع کنید و این درگیری وحشتناک را به پایان برسانید 

پیش‌تر نیز ران دیسانتیس، فرماندار فلوریدا و یکی از نامزدهای بالقوه جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ عنوان کرده بود که سیاست فعلی ایالات متحده برای کمک به اوکراینیک منفعت حیاتی نیست و در واقع این اقدامتمرکز رااز چالش‌هایمهم‌تر پیش روی آمریکامنحرف می‌کند.  

دیسانتیس گفته بود: ایالات متحده نباید کمکی به اوکراین ارائه کند که مستلزم استقرار نیروهای آمریکایی در آن منطقه باشد یاکی‌یف را قادر به انجام عملیات تهاجمی فراتر از مرزهای خود کند 

او همچنین این موضوع را مطرح کرد که شهروندان آمریکایی حق دارند بدانند که چگونه میلیاردها دلار مالیات‌دهندگان آمریکایی در اوکراین استفاده می‌شود.  

در طول سال گذشته، ایالات متحده اصلی‌ترین تامین کننده مالی ارتش اوکراین بوده است و در حالی که جنگ وارد دومین سال خود می‌شود، هیچ چشم‌انداز و استراتژی روشنی برای پایان‌دادن به این جنگ وجود ندارد. 

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی