Search
Asset 2

در بحبوحه جنجال‌های جنسیتی، لین از تایوان برنده مدال طلای المپیک بوکس سبک‌وزن زنان شد

لین یو تینگ، یکی از دو بوکسوری که به دلیل جنجال‌های جنسیتی در بازی‌های المپیک در پاریس در مرکز توجه قرار داشت، عنوان قهرمانی بوکس سبک‌وزن زنان را به دست آورد.
خوشحالی لین یو تینگ، دارنده مدال طلا از تایوان، بر روی سکو در مراسم اهدای مدال بوکس ۵۷ کیلوگرم زنان در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، استادیوم رولان گاروس، پاریس، ۱۰ اوت ۲۰۲۴. (Mohd Rasfan/AFP via Getty Images)

لین یو تینگ، یکی از دو بوکسوری که به دلیل جنجال‌های جنسیتی در بازی‌های المپیک در پاریس در مرکز توجه قرار داشت، روز شنبه کار سختی در مبارزه با حریف لهستانی خود جولیا شرمتا نداشت و عنوان قهرمانی بوکس سبک‌وزن زنان را به دست آورد. نستی پتسیو از فیلیپین و اسرا یلدیز از ترکیه به مدال برنز رسیدند.

لین و ایمانه خلیف از الجزایر که روز جمعه در رده میان‌​​وزن به مدال طلا رسیدند، به دلیل جنجال‌های جنسیتی که به تیتر یک خبرها تبدیل شدند و بحث و جدل‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی به پا کردند، در مرکز توجه قرار گرفته‌اند؛ جنجالی که باعث شد الجزایری‌ها دست به شکایت حقوقی بزنند.

لین ۲۸ ساله اولین مدال طلای تایوان در رشته بوکس را به دست آورد. تایوان پیش‌تر سه مدال برنز در این رشته کسب کرده بود که دو مورد از آن‌ها در همین المپیک پاریس بود.

لین به خبرنگاران گفت: «واقعاً باورکردنی نیست. می‌خواهم از تمام کسانی که از من حمایت کردند و به من باور داشتند تشکر کنم. این چیزی است که باعث شد تا این‌جا ادامه دهم. من برای تایوان تاریخ‌سازی کردم تا جهان تایوان را بشناسد.»

لین در کنفرانس مطبوعاتی پس از مسابقه گفت: «هر مبارزه‌ای چالش‌برانگیز است. شاید نتیجه پنج به صفر باشد، اما هر مبارزه‌ای یک آزمون بزرگ است که نشان می‌دهد تمریناتم چقدر مؤثر بوده‌اند.»

لین و خلیف سال گذشته با حکم فدراسیون جهانی بوکس از مسابقات جهانی ۲۰۲۳ دهلی نو محروم شدند. فدراسیون جهانی در یک کنفرانس مطبوعاتی در جریان بازی‌های پاریس اعلام کرد که آزمایش کروموزوم جنسی آن‌ها نشان می‌دهد که واجد شرایط نیستند.

پس از آن‌که کمیته بین‌المللی المپیک اختیارات فدراسیون جهانی بوکس را به‌عنوان هیئت حاکمه این ورزش در سال ۲۰۲۳ سلب کرد و مدیریت مسابقات بوکس پاریس را به دست گرفت، این‌دو بوکسور توانستند در بازی‌های المپیک شرکت کنند.

کمیته بین‌المللی المپیک آزمایشات فدراسیون جهانی بوکس را خودسرانه و نامشروع دانست و گفت که هیچ دلیلی برای انجام آن وجود ندارد.

کمیته بین‌المللی المپیک در این بازی‌ها از قوانین المپیک ۲۰۱۶ و ۲۰۲۱ برای تأیید صلاحیت استفاده کرده که شامل آزمایش تعیین جنسیت نمی‌شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی