معاون سخنگوی امارت اسلامی طالبان گفته است که در حملات هوایی روز سهشنبه پاکستان در ولایت (استان) پکتیکا در شرق افغانستان ۴۶ نفر کشته شدند.
حمدالله فطرت ضمن بیان این مطلب افزود که این حملات در ولسوالی (شهرستان) برمل پکتیکا در شامگاه سهشنبه، ۲۴ دسامبر به وقت محلی انجام شده و بیشتر قربانیان این حملات، زنان و کودکان بودند.
وزارت دفاع طالبان گفته است که بیشتر قربانیان، افراد غیرنظامی هستند که از منطقه وزیرستان به شرق افغانستان مهاجرت کرده بودند.
خبرگزاری باختر، رسانه وابسته به امارت اسلامی طالبان به نقل از طالبان نوشته است که امارت اسلامی «عمل بزدلانه» پاکستان را بیپاسخ نخواهد گذاشت.
آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام امنیتی پاکستان که به شرط ناشناس ماندن هویتش با این رسانه سخن گفته، گزارش داده است که حملات هوایی پاکستان برای انهدام «یک مرکز آموزشی و کشتن شورشیان» در پکتیکا انجام شده است.
سخنگوی «تحریک طالبان پاکستان» در بیانیهای در روز چهارشنبه، ۲۵ دسامبر مدعی شده است که در حملات پاکستان ۵۰ نفر کشته شدهاند که ۲۷ نفرشان زن و کودک هستند و کشتهشدگان افراد غیرنظامی بودند که از شمال غرب پاکستان به دلیل «حملات پاکستان» به افغانستان فرار کرده بودند.