Search
Asset 2

رئیس اورژانس تهران: ۳۵۷ نفر در تهران در ارتباط با آلودگی هوا جان باختند

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اعلام کرد که طی هشت روز گذشته ۳۵۷ نفر در تهران جان خود را از دست داده‌اند.
(Isna.ir)

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اعلام کرد که طی هشت روز گذشته ۳۵۷ نفر در تهران در ارتباط با آلودگی هوا جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایسنا، محمداسماعیل توکلی روز یک‌شنبه ۹ آذر با اشاره به افزایش تماس‌ها و مأموریت‌های اورژانس گفت که از مجموع ۵۷ هزار تماس ثبت‌شده در این مدت، ۳۱ درصد مرتبط با بیماری‌های قلبی و تنفسی ناشی از آلودگی هوا بوده است.

به گفته او، استان تهران با کمبود ۴۰۰ پایگاه اورژانس و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس مواجه است.

با افزایش آلودگی هوا در ایران، کارگروه‌های مدیریت بحران در استان‌های مختلف کشور برای روز جمعه ۹ آذر بزرگ‌ترین موج تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در ماه‌های اخیر را تصویب کردند.

در تهران نیز تمامی کلاس‌ها و فعالیت‌های آموزشی در مدارس و دانشگاه‌ها در روزهای ۹ و ۱۰ آذر به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

هم‌زمان مؤسسه «آی‌کیو ایر» (مرجع جهانی پایش کیفیت هوا) تهران را نهمین شهر آلوده جهان معرفی کرده است.

عباس شاهسونی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در آبان ماه اعلام کرده بود که در ایران سالانه بیش از ۵۳ هزار نفر به دلیل مواجهه با آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند؛ رقمی که حدود ۱۵ درصد از کل مرگ‌ومیر کشور در سال ۲۰۲۳ را شامل می‌شود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی