Search
Asset 2

نگرانی‌ها از وقوع درگیری منطقه‌ای؛ ناو هواپیمابر آمریکا به خاورمیانه رسید

ارتش آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» به خاورمیانه رسید. این اقدام پس از دستور وزیر دفاع آمریکا مبنی بر تسریع در حرکت این گروه ضربتی صادر شد.
ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن به همراه دو ناوشکن نیروی دریایی آمریکا. (Wikimedia)

ارتش آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» با ناوشکن‌های همراهش به خاورمیانه رسیده است. این اقدام پس از آن صورت گرفت که وزیر دفاع آمریکا دستور تسریع در حرکت این گروه ضربتی را صادر کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، ورود این ناو تعداد ناوهای هواپیمابر در منطقه را حداقل به صورت موقت به دو عدد می‌رساند. زیرا ناو لینکلن قرار است جایگزین ناو «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» شود.

این تغییرات در حالی است که نگرانی‌ها از وقوع درگیری‌های منطقه‌ای پس از ترور «اسماعیل هنیه» و «فؤاد شکر» که اسرائیل مسئول یا مقصر آنها شناخته شده، افزایش یافته است.

پنتاگون پیشتر اعلام کرده بود که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، دستور داده است که ناو لینکلن به سرعت به خاورمیانه منتقل شود.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، «سنتکام» در شبکه‌های اجتماعی از ورود ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مجهز به هواپیماهای «اف-۳۵سی» و «اف-۱۸ بلاک۳» به منطقه تحت پوشش فرماندهی مرکزی ایالات متحده خبر داد.

این فرماندهی افزود: «ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» پرچمدار ناوگروه سوم به همراه ناوشکن «اسکادران (درسون) ۲۱» و «کریر ایروینگ۹» نیروی دریایی ایالات متحده ‎آمریکا است.»

طی هفته‌های گذشته یک مقام دفاعی ایالات متحده نیز اعلام کرده بود که آمریکا دست‌کم ۱۲ کشتی جنگی را به خاورمیانه اعزام کرده است.

این مقام دفاعی آمریکا که نامش فاش نشد به روزنامه «واشنگتن پست» گفته بود که ناوهای جنگی آمریکایی که به خاورمیانه اعزام شده‌اند شامل ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» و کشتی‌های همراه آن هستند.

آن زمان نیویورک تایمز به نقل از سه منبع ایرانی نوشت که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، به تلافی کشته شدن رهبر حماس، اسماعیل هنیه، دستور حمله مستقیم به اسرائیل را صادر کرده است.

در شرایطی که گروه حزب‌الله لبنان نیز به تلافی کشته شدن فرمانده خود «فؤاد شکر» وعده انتقام داده است.

این در حالی است که همزمان دیپلمات‌های غربی در تلاش‌ هستند تا هر چه سریعتر از جنگی تمام‌عیار در خاورمیانه جلوگیری کنند.

از سویی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده طی روزهای گذشته در حالی سفر خود به خاورمیانه را به پایان رساند که هنوز توافق آتش‌بس بین اسرائیل و حماس برای پایان جنگ غزه حاصل نشده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی