Search
Asset 2

بازداشت رضا ثقتی، مدیرکل پیشین اداره ارشاد گیلان

بازداشت رضا ثقتی، مدیرکل پیشین اداره ارشاد گیلان
رضا ثقتی، مدیرکل پیشین اداره ارشاد گیلان (Socila Media)

قوه قضائیه جمهوری اسلامی گزارش می‌دهد که هر دو فرد حاضر در «فیلم غیراخلاقی پرونده گیلان» بازداشت شده‌اند. این رسانه بدون آوردن نام رضا ثقتی، از وی به عنوان «یک مقام مسئول» یاد کرده است.

رسانه‌های داخل و خارج از ایران گزارش داده‌اند که مقام مسئول بازداشت‌شده، رضا ثقتی، مدیر کل پیشین ارشاد اسلامی گیلان است.

در ماه‌های گذشته گزارش‌هایی از ترفیع مقام رضا ثقتی در وزارت ارشاد اسلامی منتشر شده بود، مبنی بر اینکه او بعد از مدیریت ارشاد اسلامی گیلان، در بخش امور استان‌های وزارت ارشاد مشغول به کار شد.

پیش از انتشار خبر بازداشت این مقام جمهوری اسلامی، تعدادی از روزنامه‌نگاران و دیگر کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری جداگانه از رضا ثقتی و صادق بوقی گفته بودند که صادق بوقی، یکی از کسبه‌های اهل رشت برای شاد کردن مردم می‌رقصید، قوه قضائیه او را به خاطر «جریحه‌دار شدن عفت عمومی» بازداشت کرد و صفحه مجازی‌اش را بستند، اما رضا ثقتی که فیلم روابط غیراخلاقی وی با یک مرد جوان منتشر شد، در وزارت ارشاد ترفیع مقام گرفت.

عبدالرضا داوری، یک مقام پیشین جمهوری اسلامی، دهم دسامبر در صفحه ایکس‌اش نوشت: «می‌توانی مانند رضا ثقتی در رشت باشی، ولی کنار سعید جلیلی و وزیر ارشاد تا در حاشیه امن از هر بازداشت و مواخذه برای هر فعل و عملی باشی. می‌توانی مانند صادق بوقی در رشت باشی، ولی کنار لبخند و نشاط مردم باشی تا به همین جرم بازداشت و محدود شوی. مهم این است که کجا و کنار چه کسی باشی.»

مستوره نصیری، روزنامه‎نگار نیز در پستی در واکنش به خبر بازداشت ثقتی نوشت: «خبرگزاری میزان از بازداشت رضا ثقتی و فرد دیگر در آن فیلم خبر داده، فیلم کی منتشر شد؟ تیر ماه، یعنی شش ماه پیش، اگر مساله حجاب بود یا همین مورد آقای صادق بوقی، همین‌قدر با تاخیر بررسی می‌شد؟»

رضا ثقتی، یکی از طرفداران حجاب اجباری در گیلان بود. او در دوره مسئولیتش در اداره ارشاد گیلان «قرارگاه فرهنگی حجاب وعفاف» و «کارگاه حجاب و عفاف» را تاسیس کرده بود.

پیش از این، رئیس قوه قضائیه، انتشار این فیلم را «حاشیه‌سازی دشمن برای انحراف افکار عمومی» دانسته بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی