وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، امروز ۲۰ دیماه، در اطلاعیهای از بازداشت ۱۳ نفر به اتهام جاسوسی در استانهای تهران، اصفهان، یزد، آذربایجان غربی و گلستان خبر داد.
وزارت اطلاعات در اطلاعیهای در مورد بازداشت این افراد مدعی شد: ۲۳ نفر از عناصر عملیاتی سازمان جاسوسی موساد در استانهای تهران، اصفهان، یزد، آذربایجان غربی و گلستان، شناسایی و تاکنون ۱۳ نفر که در داخل کشور حضور داشتند، پیش از هر اقدامی دستگیر شدند.
در این بیانیه از هویتی با نام مستعار «سیروس» بهعنوان سر پل این شبکه یاد میکند که در یکی از کشورهای اروپایی اقامت دارد.
در این اطلاعیه آمده است که افراد بازداشت شده عضو ۶ تیم عملیاتی سازمان جاسوسی اسرائیل بودند که قصد ترور یک مقام نظامی و انجام چندین عملیات خرابکاری در شهرهای بزرگ ایران را داشتند.
وزارت اطلاعات روز اول دیماه، بدون ذکر جزئیاتی مدعی شده بود که چهار تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد را شناسایی و کلیهٔ اعضای آنها بازداشت کرده است و ارائه جزئیات بیشتر را به بعد موکول کرده بود، اما اکنون در بیانیه این نهاد امنیتی آمده که اعضا ۶ تیم جاسوسی را بازداشت کرده است.