وزارت خارجه ایتالیا اعلام کرد که در اعتراض به واکنش غیر قابل قبول جمهوری اسلامی نسبت به اعتراضات سراسری در ایران، سفیر جمهوری اسلامی را احضار کرده است.
دفتر آنتونیو تاجانی، وزیر خارجه ایتالیا اعلام کرد که محمدرضا صبوری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در رم، برای انجام یک دیدار در روز چهارشنبه، ۲۸ دسامبر فراخوانده شده است.
پیشتر آنتونیو تاجانی در پارلمان ایتالیا اعلام کرده بود که میخواهم سفیر جمهوری اسلامی را بهمحض تقدیم استوارنامهاش به رئیس دولت، احضار کنم.
وی سرکوب اعتراضات در ایران را محکوم کرده و آن را غیرقابل قبول و ننگین خوانده بود. وزیر خارجه ایتالیا همچنین تاکید کرده بود که از مبارزات زنان در ایران دفاع میکند.
محمدرضا صبوری که بهعنوان سفیر جمهوری اسلامی به وزارت خارجه ایتالیا احضار شده، شهریورماه جایگزین حمید بیات شد، اما به تازگی به ایتالیا رفته است.











