Search
Asset 2

همزمان با فراخوان‌ حکومتی برای به خیابان آوردن مردم؛ استانداری تهران حمل‌ونقل عمومی را رایگان کرد

استاندار تهران اعلام کرد که خدمات حمل‌ونقل عمومی در تهران برای شهروندان به صورت رایگان ارائه می‌شود.
مسافران در قطار مترو در پایتخت ایران، تهران در تاریخ ۲۴ ژانویه ۲۰۲۶. (ATTA KENARE / AFP via Getty Images)

استاندار تهران اعلام کرد که خدمات حمل‌ونقل عمومی در تهران برای شهروندان به صورت رایگان ارائه می‌شود. این تصمیم همزمان با گسترش حملات اسرائیل به ایست‌های بازرسی و فراخوان مقام‌های جمهوری اسلامی برای به خیابان آوردن مردم انجام می‌شود.

براساس گزارشی از تسنیم، محمدصادق معتمدیان روز پنج‌شنبه، ۲۱ اسفند ضمن بیان این مطلب افزود با این طرح شهروندان می‌توانند بدون مشکل از ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران استفاده کنند.

این مقام جمهوری اسلامی گفت که صدها ایست بازرسی در نقاط مختلف استان تهران مستقر شده است و نیروهای نظامی، انتظامی و دستگاه‌های امنیتی مشغول به فعالیت هستند. او همچنین از حضور لباس‌شخصی‌ها در میان ماموران امنیتی جمهوری اسلامی خبر داد و لباس‌شخصی‌ها را «نیروهای داوطلب مردمی» نامید.

محمدباقر قالیباف، شامگاه چهارشنبه ۱۹اسفند در صفحه ایکس خود با تاکید از مردم خواست که به خیابان‌‌ها بروند و از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی حمایت کنند.

شبکه ایکس در زیر پست این مقام عالی جمهوری اسلامی خطاب به کاربران نوشت: «ایشان در حالی مردم را به حضور در خیابان‌ها دعوت می‌کند که خود در پناهگاه قرار دارد، اینترنت و تماس‌های بین‌المللی قطع شده و دسترسی مردم به هشدارهای تخلیه محدود است. در همین شرایط سنتکام نیز به غیرنظامیان در ایران هشدار داده برای حفظ ایمنی در خانه بمانند، زیرا کشور تحت حملات شدید قرار دارد.»

سخنگوی دولت پزشکیان نیز روز دوشنبه گذشته در سخنان مشابهی از شهروندان خواسته بود که با وجود حملات شدید موشکی به خیابان‌ها بروند. او که در بیمارستان گاندی نشست خبری برگزار کرده بود، درباره تداوم قطع اینترنت گفت که فقط کسانی می‌توانند به اینترنت دسترسی داشته باشند، که «صدای» جمهوری اسلامی را برسانند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی