Search
Asset 2

محدودیت‌های پنج کشور دیگر برای سفر به آمریکا؛ دارندگان جواز سفر تشکیلات خودگردان فلسطین از ورود منع شدند

کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ تصمیم گرفته که محدودیت سفر به ایالات متحده را گسترش دهد و از اول ژانویه ورود اتباع پنج کشور جدید به آمریکا ممنوع خواهد شد.
(ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images)

کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ تصمیم گرفته که محدودیت سفر به ایالات متحده را گسترش دهد و از اول ژانویه ورود اتباع پنج کشور جدید به آمریکا ممنوع خواهد شد.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، کشورهای بورکینافاسو، مالی، نیجر، سودان جنوبی و سوریه مشمول محدودیت کامل سفر به آمریکا خواهند شد و دارندگان جواز سفر تشکیلات خودگردان فلسطین نیز شامل این ممنوعیت هستند.

به گفته مقامات آمریکایی، هدف این تصمیم «حفاظت از امنیت ملی ایالات متحده» است.

همچنین کشورهای لائوس و سیرالئون که پیش‌تر تحت محدودیت‌های جزئی قرار داشتند، اکنون در فهرست ممنوعیت کامل سفر به آمریکا قرار گرفته‌اند و ۱۵ کشور دیگر از جمله نیجریه، تانزانیا و زیمبابوه مشمول محدودیت‌های جزئی شده‌اند.

مقامات کاخ سفید دلیل این تصمیم را «شکست در سیستم‌های غربالگری و بررسی پیش از سفر در خارج از آمریکا» عنوان کرده‌اند و به مواردی مانند نرخ بالای اقامت غیرمجاز، مدارک هویتی غیرقابل اعتماد، فساد، فعالیت‌های تروریستی و همکاری ناکافی در بازگرداندن اتباع متخلف اشاره کرده‌اند.

این سومین بار است که ترامپ محدودیت سفر را اعمال می‌کند. نخستین بار در سال ۲۰۱۷ با محدودیت مشابه، اعمال این محدودیت‌ها چالش‌های حقوقی را به همراه داشت که نهایتاً توسط دیوان عالی آمریکا تایید شد.

کاخ سفید تأکید کرد که محدودیت‌ها تا زمانی ادامه خواهند یافت که کشورهای مشمول، «بهبود قابل‌قبول» در مدیریت هویت، اشتراک اطلاعات و همکاری با مقامات مهاجرتی آمریکا نشان دهند.

گفته می‌شود که این ممنوعیت شامل دارندگان اقامت دائم قانونی، دارندگان ویزای معتبر، دیپلمات‌ها و ورزشکاران شرکت‌کننده در رویدادهای بزرگ نمی‌شود.

بر اساس گزارش‌ها، فهرست کشورها با محدودیت کامل ورود به آمریکا شامل ایران نیز هست.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی