Search
Asset 2

ترامپ، برایان هوک، نماینده سابق آمریکا در امور ایران را اخراج کرد

رئیس جمهور جدید آمریکا در اولین شب حضورش در کاخ سفید، برایان هوک از اندیشکده ویلسون و نماینده آمریکا در امور ایران در دولت اول ترامپ را به همراه سه مقام دیگر اخراج کرد.
(BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

رئیس جمهور جدید آمریکا در اولین شب حضورش در کاخ سفید، برایان هوک از اندیشکده ویلسون و نماینده آمریکا در امور ایران در دولت اول ترامپ را به همراه سه مقام دیگر اخراج کرد.

خوزه آندره از شورای ورزش، تناسب اندام و تغذیه، مارک میلی از شورای مشورتی زیرساخت ملی و کیشا لنس باتمز از شورای صادرات دفتر رئیس جمهور نیز اخراج شده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا این تصمیم را بعد از نیمه شب دوشنبه در پستی در تروث سوشال اعلام کرد و افزود که این افراد با دیدگاه دولت او برای بازگردان عظمت آمریکا همسو نیستند.

او ادامه داد که کارمندان دفتر ریاست جمهوری آمریکا در حال شناسایی و برکناری بیش از هزار نفر از منصوبین در دولت رئیس جمهور سابق آمریکا هستند که با دیدگاه دولت ترامپ برای بازگرداندن عظمت آمریکا همسویی ندارند.

برایان هوک در دولت اول ترامپ، یکی از طراحان سیاست فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی بود. بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، هوک در گفتگویی با سی‌ان‌ان از پاسخ دادن به سوالی درباره موقعیت آینده خود در دولت دوم ترامپ طفره رفت و گفت که ترامپ تمایلی به «سرنگونی» جمهوری اسلامی ندارد، اما بر سیاست تضعیف و منزوی کردن هر چه بیشتر جمهوری اسلامی تمرکز خواهد کرد.

خبر اخراج برایان هوک، با واکنش افکار عمومی ایران در شبکه‌های اجتماعی همراه بوده است. برخی از کاربران در واکنش نوشته‌اند که این تصمیم ترامپ برای آن‌ها «عجیب» بود؛ زیرا هوک مسئولیت انتقال تیم ترامپ به وزارت خارجه آمریکا را برعهده داشت.

برخی رسانه‌های داخلی ایران و تایمزاسرائیل نیز اخراج برایان هوک را «غیرمنتظره» توصیف کرده و افزوده‌اند که مشخص نیست برایان هوک از کدام سمت شغلی خود اخراج شده است. او به مرکز پژوهشگران ویلسون منصوب شده بود و در برخی گزارش‌‏ها او از این سمت برکنار شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی