Search
Asset 2

نظرسنجی جدید: ترامپ در میشیگان و جورجیا از بایدن پیشی می‌گیرد؛ اکثریت دیدگاه‌های منفی نسبت به بایدن دارند

ترامپ در میشیگان و جورجیا از بایدن پیشی می‌گیرد
جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده (Saul Loeb/AFP via Getty Images) و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا (Mandel Ngan/AFP via Getty Images)

بر اساس نظرسنجی‌های جدید که توسط سی‌ان‌ان‌ انجام شده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور  سابق آمریکا در دو ایالت بحرانی میدان نبرد – میشیگان و جورجیا – دست برتر را نسبت به جو بایدن، رئیس‌جمهور  سابق آمریکا دارد و اکثریت در هر دو ایالت دیدگاه منفی نسبت به عملکرد شغلی، مواضع سیاسی و تیزبینی رئیس‌جمهور  مستقر دارند.

در جورجیا، ایالتی که ظاهراً بایدن در سال ۲۰۲۰ با اختلاف بسیار کمی پیروز شد، ۴۹ درصد از رای‌دهندگان ثبت نام شده از ترامپ، و ۴۴ درصد از بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حمایت می‌کنند. در میشیگان، ۵۰ درصد از ترامپ و ۴۰ درصد از بایدن حمایت کردند و ۱۰ درصد می‌گویند که از هیچ یک از نامزدها حمایت نخواهند کرد.

به‌نظر می رسد که ترامپ و بایدن محتمل‌ترین نامزدها برای احزاب مربوطه خود در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده باشند.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که به طور کلی، تنها ۳۵ درصد در میشیگان و ۳۹ درصد در جورجیا عملکرد شغلی بایدن را تأیید می‌کنند و اکثریت در هر دو ایالت می‌گویند سیاست‌های او شرایط اقتصادی کشور را بدتر کرده است.

اکثر رأی دهندگان در هر دو ایالت می‌گویند بایدن، که ۸۱ سال دارد، ویژگی‌هایی را که در یک رئیس‌جمهور  به دنبال آن هستند، ندارد و در موقعیت‌های سیاسی، توانایی درک مشکلات را ندارد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی