Search
Asset 2

ترامپ: به من گفتند هشت زن معترض محکوم به اعدام در ایران، کشته نخواهند شد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که به او اطلاع داده شده است که هشت زن معترض محکوم به اعدام در ایران، کشته نخواهند شد.
(Social Media)

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که به او اطلاع داده شده است که هشت زن معترض محکوم به اعدام در ایران، کشته نخواهند شد.

او در صفحه تروث سوشال خود در روز چهارشنبه، دوم اردیبهشت بیان کرد:‌ «خبر بسیار خوبی است! تازه به من اطلاع داده‌اند که هشت زن معترض که قرار بود امشب در ایران اعدام شوند، دیگر کشته نخواهند شد. چهار نفر از آن‌ها فوراً آزاد می‌شوند و چهار نفر دیگر به یک ماه حبس محکوم خواهند شد.»

ترامپ افزود: «من بسیار قدردانم که حکومت ایران و رهبران آن به درخواست من، به‌عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، احترام گذاشتند و اجرای برنامه‌ریزی‌شده را متوقف کردند.»

رئیس جمهور آمریکا روز گذشته (سه‌شنبه) با بازنشر تصاویر این زنان، از مقامات جمهوری اسلامی خواست آنان را به قتل نرسانند و آزادشان کنند.

بر اساس گزارش‌ها، اسامی این زنان محکوم به اعدام، غزل قلندری، بیتا همتی، گناز ناراغی، ونوس حسین‌نژاد، پناه مواهدی، انسیه نجاتی، دیانا طاهرآبادی و محبوبه شعبانی است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی