Search
Asset 2

ترامپ می‌گوید هنوز خیلی زود است که از ونس به‌عنوان جانشین خود در سال ۲۰۲۸ حمایت کند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که معاون او «بسیار توانمند» است و هنوز خیلی زود است که در این مورد تصمیم بگیرد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و معاون او، جی‌دی ونس، در سالن کپیتال وان آرنا در واشینگتن؛ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که معاون او «بسیار توانمند» است و هنوز خیلی زود است که در این مورد تصمیم بگیرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که هنوز خیلی زود است که بگوید معاون او، جی‌دی ونس، در سال ۲۰۲۸ جانشین او خواهد شد و افزود که کار دولت تازه آغاز شده و ونس به رشد خود در عرصه ملی ادامه خواهد داد.

ترامپ در مصاحبه با برت بِر، مجری فاکس‌نیوز، که در روز ۱۰ فوریه روی آنتن رفت، با این سؤال مواجه شد که آیا ونس را جانشین خود می‌داند یا خیر و پاسخ داد که «خیر، اما او بسیار توانمند است.»

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم افراد توانمند زیادی داریم. به نظرم تا این‌جا عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته است. خیلی زود است. ما تازه کارمان را شروع کرده‌ایم.»

ونس با ۴۰ سال سن یکی از جوان‌ترین معاونان رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است. او قبل از تصدی معاونت ترامپ تنها ۱۸ ماه به‌عنوان سناتور اوهایو خدمت کرده که اولین و تنها سمت دولتی او محسوب می‌شود.

انتخاب ونس به‌عنوان معاون ترامپ در ابتدای امر با تردیدهایی مواجه بود که شامل نمایندگان حزب جمهوری‌خواه نیز می‌شد. ترامپ پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید کرد که بابت انتخاب ونس «اندکی با انتقاد مواجه شده» و گفت که معتقد است «انتخاب خوبی» داشته است.

حضور ونس در عرصه سیاسی جمهوری‌خواهان با تغییر موضع او در قبال ترامپ همراه بوده است. او که زمانی از منتقدان سرسخت ترامپ بود، بعدها با سیاست‌های او همراه شد؛ تغییری که منتقدان آن را یک فرصت‌طلبی سیاسی می‌دانند.

ونس در مصاحبه‌های خود تأکید کرده که هیچ نقطه عطفی در تغییر دیدگاه او وجود ندارد. ونس گفت که مخالفت اولیه او با ترامپ به سبک و سیاق او مربوط می‌شد و ارتباطی با ماهیت کارهای او نداشت.

ونس در ژوئن ۲۰۲۴ به نیویورک تایمز گفت: «من هم مثل بسیاری از محافظه‌کاران و لیبرال‌های ممتاز به‌قدری روی سبک و سیاق ترامپ متمرکز بودم که اساساً باعث شد از رویکرد متفاوت او در حوزه سیاست خارجی، تجارت و مهاجرت غافل شوم.»

ونس در این مصاحبه گفت که در سال ۲۰۲۰ به ترامپ رأی داد و افزود که مخالفت با ترامپ عمدتاً از «نوعی فشار اجتماعی» نشأت می‌گرفت که آن هم به «واکنش‌های افراطی» در قبال بعضی از اظهارنظرهای عمومی جنجال‌برانگیز او مربوط می‌شد.

اظهارنظر ترامپ درباره آینده ونس درحالی مطرح شده که معاون رئیس‌جمهور در روز ۱۰ فوریه در اولین حضور خود در عرصه جهانی در نشست مهم هوش مصنوعی در پاریس در فرانسه شرکت کرد و آخر هفته نیز در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان شرکت خواهد کرد.

انتظار می‌رود که ونس در پاریس به تلاش اروپایی‌ها برای اعمال سختگیری بیشتر در مقررات هوش مصنوعی واکنش نشان دهد و در بحبوحه رقابت جهانی بر سر ترسیم آینده هوش مصنوعی به دفاع از رویکردهای نوآورانه‌تر بپردازد. این نشست که رهبران جهان، مدیران ارشد حوزه فناوری و سیاست‌گذاران در آن شرکت دارند، بر تأثیر هوش مصنوعی بر امنیت جهانی، اقتصاد و حکمرانی تمرکز خواهد داشت.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی