Search
Asset 2

استقبال ترامپ از احتمال قرار گرفتن راماسوامی در سِمت معاونت ریاست‌جمهوری 

تحسین دونالد ترامپ از ویوک راماسوامی، یکی دیگر از کاندیداهای جمهوری‌خواه
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا (Wikimedia) و ویوک راماسوامی، یکی دیگر از کاندیداهای جمهوری‌خواه (Ivan Apfel/Getty Images)

دونالد ترامپ، یکی از کاندیداهای جمهوری‌خواهان برای ریاست‌جمهوری آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا ویوک راماسوامی، یکی دیگر از کاندیداهای جمهوری‌خواه را برای سِمت معاونت ریاست‌جمهوری در نظر خواهد گرفت، این کاندیدای جوان را تحسین کرد. 

ترامپ در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «من فکر می‌کنم او عالی است. ببین، هر کسی که می‌گوید من بهترین رئیس‌جمهور در یک نسل هستمو او این را چند بار گفته است من باید چنین مردی را دوست داشته باشم.» 

رئیس جمهور سابق ایالات متحده که در میان نامزد‌های حزب جمهوری‌خواه پیشتاز به حساب می‌آید، راماسوامی را فردی «باهوش»، «جوان» و «دارای استعداد زیاد» توصیف کرد. 

وقتی از ترامپ در مورد احتمال اینکه راماسوامی معاون رئیس جمهور شود گفت: «او یک فرد بسیار، بسیار هوشمند است. او انرژی خوبی دارد و می‌تواند در هر جایگاهی قرار بگیرد. به نظر من او خیلی خوب است. من فکر می‌کنم فردی متمایز است.» 

این اظهارات کمی پس از اولین مناظره حزب جمهوری‌خواهان که ترامپ در آن شرکت نکرد بیان شدند. ترامپ عنوان کرده بود که این مناظره را مشاهده خواهد کرد تا نامزدهای احتمالی معاونت رئیس جمهوری را مورد بررسی قرار دهد. 

هرچند در این مصاحبه دونالد ترامپ، ویوک راماسوامی را مورد تحسین قرار داد اما درباره جنجال‌آفرینی این مهندس بیوتکنولوژی ۳۸ساله هشدار داد و به راماسوامی توصیه کرد که احتیاط کند. 

ترامپ گفت: « او کمی جنجالی شده است، باید به او بگویم که کمی دقت کند. برخی از امور را باید کمی در خود نگه دارید، درست است؟ اما او دارای انرژی خوبی است 

این در حالی است که سایر رقبای جمهوری‌خواه از جمله مایک پنس معاون رئیس جمهور سابق و نیکی هیلی سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و کریس کریستی فرماندار سابق نیوجرسی از آقای راماسوامی انتقاد کردند. 

مایک پنس عنوان کرد که « شباهت زیادی بین ترامپ و راماسوامی وجود دارد و بنابر این تعجب نمی‌کنم که از او تعریف کرده است.» 

خانم هیلی در جریان مناظره مقدماتی حزب جمهوری‌خواه با او به جدل پرداخت و تجربه سیاست خارجی او را به چالش کشید. مایک پنس معاون رئیس جمهور سابق نیز از سن آقای راماسوامی و مواضع سیاست خارجی او انتقاد کرد. 

کریس کریستی فرماندار سابق نیوجرسی نیز راماسوامی را «بدترین سیاستمداران توصیف کرد 

او تصریح کرد که «ویوک یک چیز می‌گوید و چیز دیگری انجام می‌دهد» و ادامه داد: «اگر فکر می‌کنید که دونالد ترامپ بزرگترین رئیس‌جمهور قرن بیست و یکم بوده است، چیزی که ویوک روی صحنه گفت، پس چرا در مقابل او قرار می‌گیری؟» 

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی