Search
Asset 2

حملات هوایی ترکیه به اهداف «حزب کارگران کردستان» در عراق

ترکیه شامگاه پنج‌شنبه، حملات هوایی علیه شبه‌نظامیان کرد در شمال عراق انجام داد و ده‌ها هدف را برای دومین شب متوالی مورد حمله قرار داد.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، ۲۴ اکتبر ۲۰۲۴ وارد اجلاس سران بریکس در کازان شد. (ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL/AFP via Getty Images)

ترکیه شامگاه پنج‌شنبه، حملات هوایی علیه شبه‌نظامیان کرد در شمال عراق انجام داد و ده‌ها هدف را برای دومین شب متوالی مورد حمله قرار داد.

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد این عملیات پس از حمله مسلحانه‌ای که منجر به کشته شدن پنج نفر در یک شرکت صنایع هوافضا شد، صورت گرفت.

این عملیات پس از برگزاری جلسه‌ای امنیتی به ریاست رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با حضور وزرای کلیدی و فرماندهان نیروهای مسلح و روسای سازمان اطلاعات در استانبول انجام شد.

حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) که چهار دهه است در جنوب شرق ترکیه علیه دولت اردوغان فعالیت می‌کند، روز جمعه مسئولیت حمله چهارشنبه در آنکارا را برعهده گرفت.

ترکیه ۳۴ موضع حزب کارگران کردستان را در مناطق حکورک، گارا، قندیل و سنجار در شمال عراق هدف قرار داد و پناهگاه‌ها، انبارها و تأسیسات دیگر را نابود کرد و تعداد زیادی از شبه‌نظامیان را از بین برد.

منابع امنیتی جداگانه اعلام کردند که سازمان اطلاعات ملی ترکیه (MIT) از زمان حمله به شرکت صنایع هوافضا، مجموعاً ۱۲۰ هدف پ.ک.ک در عراق و سوریه را مورد حمله قرار داده است.

در روز چهارشنبه، دو مهاجم مسلح به سلاح‌های خودکار و مواد منفجره به یکی از بزرگترین شرکت‌های صنایع هوایی ترکیه (TUSAS) در آنکارا حمله کردند. در این حمله پنج نفر کشته و ۲۲ نفر دیگر زخمی شدند.

هر دو مهاجم در جریان حمله کشته شدند. وزیر کشور ترکیه، علی یرلیکایا، تأیید کرد که این دو نفر اعضای پ.ک.ک بوده‌اند.

رسانه‌های ترکیه روز جمعه گزارش دادند که اردوغان پس از بازگشت از اجلاس بریکس در روسیه اعلام کرد که مهاجمان از سوریه نفوذ کرده‌ بودند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی