Search
Asset 2

خبرآنلاین: احمد وحیدی به عنوان فرمانده جدید سپاه پاسداران منصوب شد

در پی کشته‌شدن محمد پاکپور در حملات مشترک اسرائیل و آمریکا، برخی رسانه‌های جمهوری اسلامی از جمله خبرآنلاین از انتصاب احمد وحیدی به‌عنوان فرمانده جدید سپاه خبر دادند.
احمد وحیدی،‌ وزیر کشور دولت رئیسی در ایران (Ana.ir)

در پی کشته‌شدن محمد پاکپور در حملات مشترک اسرائیل و آمریکا، برخی رسانه‌های جمهوری اسلامی از جمله خبرآنلاین از انتصاب احمد وحیدی به‌عنوان فرمانده جدید سپاه خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، این تغییر در شرایطی صورت گرفته که ساختار فرماندهی نظامی جمهوری اسلامی در پی تحولات اخیر با فشارهای امنیتی و منطقه‌ای مواجه شده است.

مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی، تعیین فرمانده کل سپاه از اختیارات رهبر است و در سال‌های گذشته نیز علی خامنه‌ای مستقیما فرمانده کل سپاه را منصوب می‌کرد. اکنون با کشته شدن خامنه‌ای، در گزارش‌ها مشخص نشده است که احمد وحیدی از سوی کدام نهاد جمهوری اسلامی به این سمت منصوب شده است.

او در دی ماه امسال از سوی رهبر جمهوری اسلامی به عنوان جانشین فرمانده سپاه پاسداران منصوب شده بود.

او همچنین از فرماندهان سابق نیروی قدس سپاه بود که به عنوان وزیر دفاع در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد منصوب شده بود و در دوره ابراهیم رئیسی نیز وزیر کشور بود.

پیش از این دولت آرژانتین، احمدی وحیدی را متهم کرده بود که به عنوان یکی از فرماندهان نیروی قدس سپاه در ژوئیه ۱۹۹۴ در بمب‌گذاری در یک مرکز یهودیان در سال ۱۹۹۴ در بوئنوس آیرس نقش داشت.

دولت آرژانتین در آوریل ۲۰۲۴ از پلیس اینترپل خواست که احمد وحیدی را بازداشت کند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی