چندین مقام ارشد سازمان غذا و دارو، از جمله کمیسر رابرت کالیف، بیان کردند که شهروندان آمریکایی اکنون باید کووید۱۹ را بهعنوان یک ویروس تنفسی مشابه آنفولانزا بپذیرند.
کالیف، جانت وودکاک، معاون رئیس کمیسیون و دکتر پیتر مارکس، مقام ارشد واکسیناسیون طی نامهای به مجله انجمن پزشکی آمریکا نوشتند که کووید۱۹ در آینده پیشرو وجود خواهد داشت و برای مواجهه با آن به واکسیناسیون سالیانه، که خطرناکترین سویههای این ویروس را هدف قرار میدهد، نیاز خواهد بود.
این مقامات همچنین گفتند: «ایمنی ناشی از ابتلا به بیماری و گسترش واکسیناسیون، بهعلاوه در دسترس بودن روشهای درمانی موثر میتواند تأثیرات مخرب شیوع همهگیریهای آتی را کاهش دهد. با اینوجود زمان آن فرارسیده که حضور SARS-CoV-2، ویروس عامل بیماری کووید۱۹، را بهعنوان امری عادی بپذیریم. این ویروس احتمالا در آینده نزدیک در سراسر جهان پخش خواهد شد و هم رده سایر بیماریهای تنفسی رایج، نظیر آنفولانزا، قرار خواهد گرفت و برای بهروزرسانی ترکیبات وجود در واکسن مربوط به آن، به بررسیهای سالانه و همکاری با سازمان غذا و دارو نیاز خواهد بود.»
این حرفها با گفتههای مقامات بهداشت عمومی در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تفاوت دارد. برای مثال در اواخر اکتبر سال ۲۰۲۰، آنتونی فائوچی، مشاور وقت کووید۱۹ در کاخ سفید، گفتههای رئیسجمهور دونالد ترامپ که این بیماری را با آنفولانزا مقایسه میکرد، نادرست خواند و در گفتگو با NBC بیان کرد: «این درست نیست که بگوییم این بیماری همان آنفولانزا است.»
اما حدود یک سال بعد، فائوچی در مصاحبهای با CBS گفت که آمریکاییها «احتمالا» باید با روشی مشابه آنفولانزا، به مقابله با کووید۱۹ بپردازند و در پاسخ به پرسشی درباره سویه اومیکرون بیان کرد که: «این موضوع کاملاً قابل تصور است و به احتمال بسیار زیاد، ما در آینده با وضعیتی با این درجه از شدت روبرو نخواهیم شد.»
دادههای منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده نشانگر این امر است که درحالیکه موارد ابتلا در آمریکا اندکی روند صعودی داشته، ولی این اعداد در واقع تنها کسری از مواردی است که در اواسط ماه ژانویه گزارش شده بود؛ در آن ماه، میانگین هفت روزه، روزانه حدود ۸۰۰هزار بود و این درحالیست که آمار در ۶ می، تنها روزانه حدود ۶۸هزار تن را گزارش میدهد.
این سه مقام ارشد سازمان غذا و دارو در مجله انجمن پزشکی آمریکا اعلام کردند که تا تابستان ۲۰۲۲، باید تصمیماتی در مورد ترکیبات واکسن و اینکه چه افرادی واجد شرایط دریافت واکسن با تقویتکنندههای اضافی هستند، اتخاذ شود.
آنها همچنین خاطر نشان کردند که: «میتوان با تجویز دوزهای اضافی واکسن کووید۱۹ برای افراد مستعد به ابتلا، آنهم در زمان همهگیری و شیوع فصلی آنفولانزا، از بستری شدن آنها در بیمارستان و مرگ احتمالی این افراد جلوگیری کرد؛ درنتیجه این موضوع بهطور قطع جزو موضوعاتی است که در سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»
مطالب دیگر:
آرای تقلبی کافی برای تغییر نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا شناسایی شد (بخش ۲)
دیدگاه: من اکنون یک نویسنده شوروی هستم
شناسایی هزاران رای تقلبی که برای تغییر نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا کافی است (بخش ۱)