Search
Asset 2

افراد مشهوری که در سال بز به‎دنیا آمده‌اند

افراد مشهوری که در سال بز به‎دنیا آمده‌اند
افرادی که در سال بز به دنیا آمده‎اند، دارای ویژگی‌‏های خاصی هستند. آن‎ها خلاق، هنری و بااستعداد هستند و به‎راحتی می‎توانند از‌پس هر شغلی که نیاز به ذوق هنری و استعداد دارد، بربیایند.(Annie Wu/Epoch Times)
افراد مشهوری که در سال بز به‎دنیا آمده‌اند
افرادی که در سال بز به دنیا آمده‎اند، دارای ویژگی‌‏های خاصی هستند. آن‎ها خلاق، هنری و بااستعداد هستند و به‎راحتی می‎توانند از‌پس هر شغلی که نیاز به ذوق هنری و استعداد دارد، بربیایند.(Wikimedia/Flickr)

 

امسال، سال نوی چینی، ۱۹ فوریه آغاز می‎شود. در‎حالی که به سال بز خوش‎آمد می‎گوییم، با سال اسب خداحافظی می‎کنیم. بز، هشتمین نشانه در میان ۱۲ حیوان است که هنری‎ترین و خلاق‎ترین علامت در میان بروج فلکی است.

حتی در طبیعت بدون آب و غذا، بز، همواره چوپان را دنبال می‎کند. با‎این‎که آرام و متین است، اما قدرتمند نیزهست. این یکی‎از ویژگی‎‏های بارز متولدین سال بز است.

به‎طور کلی، متولدین سال بز خوب، جذاب، مهربان، مفید و دلسوز هستند. در میان آن‎ها، امپراطوران بزرگ و بسیاری از افراد مشهور خلاق  وجود دارند.

(Yeuan Fang/Epoch Times) «شیمین لی»، به‎عنوان بزرگ‎ترین امپراطور در تاریخ چین به‎شمار می‎رود
«شیمین لی»، به‎عنوان بزرگ‎ترین امپراطور در تاریخ چین به‎شمار می‎رود (Yeuan Fang/Epoch Times)

 

شیمین لی (۶۴۹-۵۵۹م)

«شیمین لی»، به‎عنوان بزرگ‎ترین امپراطور در تاریخ چین به‎شمار می‎رود. همچنین، به‎عنوان امپراطور «تایزانگ» از سلسله‎ی تانگ شناخته می‎شود.  در‎طول سلطنت ۲۳ ساله‎ی خود (۶۲۶ تا ۶۴۹م)، بزرگ‎ترین دوره از تاریخ چین را به‎وجود آورد و چین را بزرگ‎ترین و قدرتمندترین ملت در جهان ساخت. برای بیش‎از یک قرن پس‎از مرگ وی، چین از رفاه و صلح بهره برد.

«یوفی» یکی از مشهورترین ژنرال‎‌‏های چین است نقاشی "نبر استان جوزیان" که در آن نبرد یو فی، لیاقت خود را اثبات نمود.
نقاشی "نبرد استان جوزیان" که در آن نبرد یو فی، لیاقت خود را اثبات نمود. (Rolf Müller/Wikimedia Commons)

یو فِی(۱۱۰۳-۱۱۴۲م)

«یوفی» یکی از مشهورترین ژنرال‎‌‏های چین است. وی که اواخر سلسله‌‏ی سانگ شمالی چشم به جهان گشود، نه فقط به دلیل پیروزی در جنگ‌‏ها، بلکه به‌‏دلیل دارا بودن استاندارد بالایی از اخلاقیات شهرت دارد. وی در چین به منزله‌‏ی یک الگوی وطن‌‏پرست و قهرمان ملی شناخته می‌‏شود و پس از مرگش، شخصیت او تبدیل به استعاره‌‏ای از وفاداری و صداقت در فرهنگ چین شد.

نیما یوشیج (۱۳۳۸-۱۲۷۴ ش)

«علی اسفندیاری» مشهوربه، « نیما یوشیج»، زاده‎ی مازندران، شاعر معاصر ایرانی و پدر شعر نو فارسی است. وی بنیان‌گذار شعر نو فارسی است .بسیاری از شاعران و منتقدان معاصر، اشعار نیما را نمادین  و او را هم‌پایه‎ی شاعران سمبولیست به‎نام جهان می‌دانند.  وی اشعاری به زبان مازندرانی دارد که با نام «روجا» چاپ شده‌است.

پرویز پرستویی  (-۱۳۳۴ش)

پرویز پرستویی، زاده‎ی همدان، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. از آثار وی می‎توان «لیلی با من است»، «آژانس شیشه‎ای» و «مارمولک» را نام برد. وی چندین جایزه و تندیس از جشنواره‎های مختلف ایرانی و بین‎المللی از‎جمله سیمرغ بلورین جشنواره‎ی فیلم فجر در سال ۱۳۷۶برای فیلم آژانس شیشه‎ای و دیپلم افتخار جشنواره‎ی فیلم تاجیکستان برای فیلم «بیست» دریافت کرده است.

علی تجویدی (۱۳۸۴-۱۲۹۸ش)

علی تجویدی، زاده‎ی تهران و نوازند‎ه‌‏ی ویولن و سه‌تار، آهنگ‎ساز، پژوهش‎گر و مؤلف ایرانی و شاگرد ابوالحسن صبا بود. ترانه‎هایی چون «مرا عاشقی شیدا»، «شیرین بر»، «آزاده ام»، «آتش کاروان»، «نه همزبانی»، «دیدی که رسوا شد دلم»، «صبرم عطا کن»، «پشیمانم» و صدها ترانه‌‏ی پرآوازه و پربار دیگر از آثار اوست.

میکل آنژ (۱۵۶۴-۱۴۷۵م)

«میکل آنژ»، نقاش، مجسمه‎ساز، معمار، شاعر و به‎عنوان یکی از مشهورترین هنرمند دوران رنسانس ایتالیا در‎نظر گرفته می‎شود. توانایی و قابلیت خلاقانه‎ی وی  در دوران جوانی شناخته شد و پرورش یافت؛ به‎طوری که  آثار استادانه‎ی وی در اوایل بیست سالگی‎اش خلق شد.  از میان آثار وی می‌‏توان به تندیس «داوود» و «پی‎تا» و نقاشی‌های دیواری کلیسای «سیستین» اشاره کرد.

مارک تواین (۱۹۱۰-۱۸۳۵م)

«مارک تواین»،(نام واقعی وی«ساموئل کلمنس» بود) نویسنده، روزنامه‎نگار، مدرس دانشگاه و فکاهی‎نویس معروف آمریکایی و «پدر ادبیات آمریکا» بود. «ماجراهای تام سایر» (۱۸۷۶م) و «ماجراهای هاکلبری فین» (۱۸۸۵) از آثار وی هستند. وی به رشته‎های علوم علاقه‎مند بود و  یکی از دوستان «نیکولا تسلا» (مخترع و مهندس برق و مکانیک) بود و سه اختراع به نام وی ثبت شده است. همچنین، وی به فرا‎‎روان‎شناسی علاقه داشت و مرگ برادرش و خود را پیش‎بینی کرده بود.

بیل گیتس (-۱۹۵۵م)

«بیل گیتس» از بنیان‎گذاران شرکت مایکروسافت ومدیرعامل و رئیس بزرگ‎ترین شرکت نرم‎افزاری کامپیوتر در جهان است. وی، به‎عنوان یکی‎از بهترین کارآفرینان در انقلاب کامپیوترهای شخصی شناخته می‎شود. او همواره در لیست ثروتمندترین افراد جهان در مجله‎ی «فوربس» قرار می‌‏گیرد و به سازمان‎های مختلف خیریه و برنامه‎های تحقیقاتی علمی، مقادیر زیادی پول اهدا کرده است.

جولیا رابرتز (-۱۹۶۷م)

«جولیا رابرتز»، بازیگر امریکایی و تهیه کننده‎ی سینما و یکی از پردرآمدترین بازیگران هالیوودی است. وی با بازی در فیلم «مگنولیای فولادی»، مورد توجه عموم قرار گرفت و هنگامی که در فیلم «زن زیبا» و « ارین براکوویچ» ایفای نقش کرد، تبدیل به یکی‎از ستارگان سینما شد. رابرتز، جوایز متعددی را از آن خود کرده است؛ از آن جمله می‎توان به چندین جایزه مختلف «گلدن گلوب» و جایزه‌‏ی اسکار اشاره کرد. وی از چندین سازمان خیریه حمایت می کند و در چندین فعالیت در جهت افزایش آگاهی عمومی درباره‎ی «سندرم رت»، تغییرات آب و هوایی و انرژی‎های تجدید‎پذیر مشارکت داشته است.

از دیگر افراد مشهوری که در سال بز به‎دنیا آمده‎اند می‎توان به «چارلز دیکنز»، نویسنده و منتقد اجتماعی، «استیو جابز»، مدیر عامل سابق شرکت اپل، «رسول ملاقلی پور»، کارگردان سینما، «بهرام رادان» بازیگر سینما، «مهران مدیری» بازیگر و کارگردان تلویزیونی اشاره کرد.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی