یک متخصص قلب اطفال گفت: «طبق تمامی شواهد موجود، مشخص شدهاست که پروتئینهای اسپایکی که واکسنهای کووید۱۹ دستور ساخت آنها را به بدن میدهند، برای قلب سمی هستند. همچنین التهاب عضله قلب در افراد جوانی که واکسن دریافت کردهاند به آن نادری که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) و سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به مردم امریکا میگویند نیست.»
دکتر کرک میلهون در سخنرانی ۲۶آگوست خود گفت: «آسیبی که پروتئینهای اسپایک به قلب وارد میکنند حقیقتی ناخوشایند است.»
او اضافه کرد: «ما میدانیم که پروتئیناسپایک برای قلب سمی است و این مسئله به وضوح مشخص شدهاست.»
دکتر میلهون، متخصص قلبوعروق اطفال و دارای گواهی بورد تخصصی، بنیان نتیجهگیری خود را بر دادههای سیستم گزارش رویدادهای نامطلوب واکسن (VAERS) و مطالعات اخیر پیرامون التهاب عضله قلب قرار داده بود. او معتقد است که التهاب عضله قلب ناشی از واکسنهای کووید۱۹ به آن نادری که دولت امریکا به مردم میگوید نیست.
او در ۲۶آگوست در کنفرانس دروازهآزادی که در شهر کالینزویل ایالت ایلینویز برگزار شدهبود گفت: «ما شاهد چیزی هستیم که قبلاً ندیدهایم. ما ندیده بودیم که واکسنی باعث این سطح از التهاب عضله قلب شود. این ضایعهای نادر نیست. تعداد زیادی از مردم به خاطر این واکسن دچار التهاب عضله قلب شدهاند.»
میوکاردیت که به معنای التهاب عضله قلب است، یکی از معدود عوارض جانبی جدی واکسن است که توسط FDA و CDC به طور عمومی به رسمیت شناخته شدهاست. در جدیدترین دستورالعمل CDC هم همان چیز که از سال ۲۰۲۱ گفته شده، تکرار شده است: «خطر میوکاردیت و پریکاردیت نادر بوده و فقط پس از تزریق یکی از واکسنهای حامل mRNA مشاهده شدهاست. »
پریکاردیت التهاب غشاداخلی(آبشامه) قلب است.
CDC اولین بار در ماه می ۲۰۲۱ اعلامکرد: «در هفتهاول پس از دریافت دوز دوم یا دوز تقویتکننده واکسن حامل mRNA کووید۱۹، موارد نادر میوکاردیت و پریکاردیت بیشتر (نه منحصرا) در نوجوانان و مردان جوان رخ دادهاست.»
دکتر میلهون در سخنرانی ۲۶آگوست خود گفت که شواهد نشان میدهد که ابتلا به SARS-CoV-2، نسبت به تزریق واکسنها، احتمالاً منجر به کمترین میزان مواجهه با پروتئین اسپایک میشود. واکسنهای mRNA باعث میشوند که بدن برای زمانی نامعلوم، شاید برای مدتی نامحدود، پروتئینهای اسپایک را تولید کند.
وی با اشاره به مطالعهای که در مجله انجمن پزشکی آمریکا (JAMA) چاپ شده افزود: «آسیبی که میوکاردیت به قلب وارد میکند نباید مورد غفلت قرارگیرد.» این مطالعه به بررسی ورزشکاران دانشگاههای بیگ تن که اخیرا دچار عفونت کووید۱۹ شدهبودند پرداخت و نشانداد که ۳۷ نفر از ۱۵۹۷ ورزشکار موردمطالعه با انجام تصویربرداری رزونانس مغناطیسی قلبیعروقی(CMR) به میوکاردیت مبتلا هستند. تنها در نیمی از آنها با روشهای آزمایشی دیگر، از جمله الکتروکاردیوگرام قلب و اندازهگیری سطح تروپونین، مشکلات قلبی نشان دادهمیشد.
دکتر میلهون در رابطه با مشکلات قلبی مرتبط با واکسنها، به مطالعهای که اخیراً انجامشده اشارهکرد که در آن ۳۰۱ نوجوان ۱۳ تا ۱۸ ساله دو مدرسه در تایلند که دوز دوم واکسن فایزر-بیوانتک را دریافت کردهبودند شرکت دادهشدند.
الکتروکاردیوگرامقلب قبل از تزریق دوز دوم واکسن و در روز سوم، هفتم و چهاردهم پس از تزریق دوز دوم واکسن به نوجوانان گرفته شد و سطح آنزیمهای قلبی نیز در تمامی این مراحل سنجیدهشد.
از ۳۰۱ نوجوان، تقریبا ۸ درصد پس از دوز دوم واکسن فایزر-بیوانتک، تاکی کاردی (ضربان قلب بالا)، ۷ درصد تنگی نفس، ۴ درصد احساس تپش قلب، ۴ درصد درد قفسهسینه و ۴ درصد فشارخون داشتند.
در مجموع، مشکلات قلبیعروقی در ۲۹ درصد از نوجوانان مشاهدهشد. دو نفر مشکوک به پریکاردیت و چهار نفر مشکوک به «میوکاردیت تحت بالینی» بودند. یک مورد تاییدشده از میوپریکاردیت نیز وجودداشت.
در مطالعه سومی که دکتر میلهون به آن اشارهکرد و حاصل کار دانشمندان دانمارکی بود؛ نشان دادهشد که دوز دوم واکسن مدرنا نسبت به دوزهای اول واکسنهای مدرنا و فایزر-بیوانتک یا دوز دوم واکسن فایزر-بیوانتک، منجر به نرخ بسیار بیشتر میوکاردیت و پریکاردیت میشود.
در این مطالعه ۴۹۳۱۷۷۱ فرد ۱۲ سال به بالا مورد بررسی قرارگرفته و به مدت ۲۸ روز پس از واکسیناسیون تحت نظر بودند. در این دورهزمانی ۲۶۹ شرکتکننده به میوکاردیت یا میوپریکاردیت مبتلا شدند که ۷۳ درصد از آنها مرد بودند.
از ۳,۴۸۲,۲۹۵ نفری که به آنها واکسن فایزر-بیوانتک نزریق شدهبود، ۴۸ نفر در عرض ۲۸ روز به میوکاردیت یا میوپریکاردیت مبتلا شدند که در مقایسه با نرخپایه افراد واکسینهنشده ۱.۴ نفر در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود.
از ۴۹۸۸۱۴ نفری که به آنها واکسن مدرنا تزریق شدهبود، ۲۱ نفر به میوکاردیت یا میوپریکاردیت مبتلا شدند که این میزان نشاندهنده نرخ ۴.۲ نفر در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود.
دکتر میلهون گفت: «این موضوعی بسیار جالب توجه است زیرا محصول فایزر حدود یک سوم آن مقدار mRNA را دارد که بدن برای تولید پروتئیناسپایک استفادهمیکند؛ و mRNA واکسن مدرنا حدود سه برابر بیشتر از این مقدار است.»
دکتر میلهون اظهار کرد که این مسئله «صرفا یک ارتباط را نشان نمیدهد، بلکه نشانگر یک علت است.»
در ۳۱ آگوست، FDA اعلامکرد که استفاده اضطراری از دو دوز تقویت کننده جدید (که هم ویروس اصلی و هم آخرین زیر واریانتهای اومیکرون را هدف قرار میدهند) را در مورد واکسن فایزر-بیوانتک برای سن ۱۲ سال به بالا و در مورد واکسن مدرنا برای افراد ۱۸ سال به بالا تائید کردهاست.
CDC تائید این واکسنها را در ۱ سپتامبر، بعد از ارائه بررسی دادههای VAERS، V-SAFE و VSD که شامل دادههای چندین سازمان بزرگ حقظ سلامت در ایالات متحده است، اعلامکرد.
دکتر میلهون اظهارداشت که FDA و CDC به بسیاری از موارد میوکاردیت پس از واکسیناسیون به عنوان میوکاردیت «خفیف» اشاره می کنند؛ در حالی که دولتمردان اغلب این کلمه را از معنای خود خارج میکنند.
دکتر میلهون اضافه کرد: «آیا چیزی به نام میوکاردیت خفیف وجود دارد؟ بله، وجود دارد. زمانی که بیماری در ICU بستری میشود، الکتروکاردیوگرامقلب انجام میدهیم، به نتایج آزمایشگاهی نگاه میکنیم، مطالعات را بررسی میکنیم و با سوال از خود تعیین میکنیم که میوکاردیت خفیف، متوسط یا شدید است.
دکتر میلهون گفت: «میوکاردیتخفیف اصطلاحی است که پزشکان برای مقایسه میوکاردیت شدیدتر که ممکناست نیاز به پیوند قلب داشتهباشد، استفاده می کنند.»
او اضافه کرد: «اگر فرزند شما نیاز به مراجعه به ICUاطفال (واحد مراقبتهای ویژه) داشتهباشد، بیماری او از نظر شما خفیف نیست، حتی اگر من آن را خفیف بنامم.»
طبق وبسایت OpenVAERS، تا ۲۶ آگوست، ۸۷۵۶ مورد میوکاردیت و پریکاردیت به دنبال واکسیناسیون کووید۱۹ در ایالات متحده گزارش شدهاست.
تام شیمابوکورو، کارمند CDC، در جلسه ۱ سپتامبر کمیته مشورتی CDC در مورد شیوههای ایمنسازی، گفت که ۱۸۸.۲ مورد تایید شده میوکاردیت به ازای هر ۱ میلیون دوز از واکسنهای تزریق شده به مردان ۱۲ تا ۳۹ ساله وجود داشتهاست.
بیشترین تعداد موارد تاییدشده میوکاردیت توسط CDC، با ۷۸.۷ مورد در هر ۱ میلیون دوز واکسن مدرنا و فایزر-بیوانتک، بین گروهسنی مردان ۱۶-۱۷ ساله بود.
دکتر میلهون در ۲۶ آگوست با اشاره به سوگند بقراط به حضار گفت: «در صورتی که کودک بهدلیل عفونتی طبیعی، میوکاردیت نگرفته باشد یا قبلاً به کووید۱۹مبتلا شدهباشد؛ اخلاقی نیست که به او واکسن بزنیم و باعث ایجاد میوکاردیت شویم. همانطور که بقراط گفت: «قبل از هرچیزی، آسیب نزنیم.»
دکتر میلهون در ادامه گفت: «سوال این است که چرا اگر خطر ابتلا به کووید در کودکان بسیار پایین است، ما آنها را در معرض خطر قرار دهیم؟»
مطالب دیگر:
وکیل سابق کاخ سفید: احتمال متهم شدن ترامپ بسیار زیاد است
نهاد آموزشی سازمان ملل متحد جنگی علیه «تئوریهای توطئه» بهراه انداخته است