حادثه تروریستی اخیر که کشته و مجروح شدن دهها گردشگر در بانکوک پایتخت تایلند را بهدنبال داشت، موجب کاهش ۱۷ درصدی بازدیدکنندگان این کشور شده است.
به گزارش رویترز، میانگین ورود گردشگران به تایلند قبل از انفجار مرگبار ۱۷ آگوست، روزانه ۸۵ هزار نفر بوده که این رقم بعد از این حادثه به روزانه ۷۰ هزار نفر کاهش یافته است.
اما مقامات دولت نظامی تایلند مدعیاند، این رکود موقتی بوده و شرایط به سرعت به وضع سابق باز خواهد گشت.
وزارت گردشگری تایلند روز چهارشنبه با اظهار اطمینان از تغییر وضعیت اعلام کرد که آمارهای سالانه بدون تغییر مانده است.
انفجار بمب در معبدی پربازدیدکننده در منطقهی تجاری اصلی بانکوک، منجر به جان باختن شش شهروند تایلندی و ۱۴ خارجی از جمله ۷ گردشگر چینی و هنگکنگی شد. انفجاری که مقامات تایلند از آن بهعنوان بدترین حادثهی سالیان اخیر این کشور یاد کردهاند.
با وجود این جریان، وزیر گردشگری و ورزش تایلند در یک کنفرانس خبری گفت: «تأثیرات انفجار معبد بر گردشگری احتمالا کوتاهمدت است و وضعیت این صنعت قطعا در سه ماهی چهارم سال میلادی جاری بهبود خواهد یافت.»
پادشاهی تایلند سالانه از ۲۸.۸ میلیون گردشگر در حدود ۶۱ میلیارد دلار درآمد کسب میکند که بواسطهی آن توانسته ضعف درآمد در بخش تولید و صادرات محصولات را جبران کرده، این کشور را به دومین کشور جنوب شرقی آسیا از لحاظ گردشگری تبدیل کند.
گردشگری تایلند با استفاده از سواحل رده بالا، عرضهی غذاهای متنوع و ارائهی تفریحات مورد علاقهی گردشگران، حدود ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را تأمین میکند.
بنابر اظهارات مقامات وزارت گردشگری، از یکم تا ۲۳ آگوست امسال، ۲.۱ میلیون نفر از از این کشور بازدید کردهاند که نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۴، حدود ۳۱.۷ درصد افزایش داشته و دو میلیارد دلار درآمد تولید کرده است. همچنین کل شمار بازدیدکنندگان از یکم ژانویه تا ۲۳ آگوست هم به ۱۹.۶ میلیون نفر رسیده که بیانگر افزایش ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته است.
بررسیهای موسسهی ForwardKeys که روزانه رزروهای آنلاین بیشاز ۱۴ میلیون سفر را پیگیری میکند، حاکیاز آن است که ۶۵ درصد از رزروهای آنلاین تایلند در مدت پنج روز پساز انفجار بانکوک، بیشتر از مدت مشابه سال قبل لغو شده و بسیاری از سفرهای تجاری چینیها به این کشور نیز لغو شدهاند.
اکنون در شرایطی که دولت نظامی تایلند بهطور جدی برای بهبود اوضاع اقتصادی این کشور تلاش میکند، این حادثهی تروریستی فشاری بر برنامههای اقتصادی آن محسوب میشود.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.